Σοκ! Οδοκαθαριστής πέταξε από γέφυρα ένα κουταβάκι! (Video)

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 41 ετών οδοκαθαριστή από την Τουρκία Σεφέρ Καγιατσί να σκουπίζει το δρόμο όπως έκανε κάθε μέρα την ίδια ώρα. Ο οδοκαθαριστής είδε ένα κουταβάκι στο οποίο φέρθηκε βάναυσα. Το πλησίασε με τη σκούπα και το μεγάλο φαράσι του και στην κυριολεξία το «σκούπισε» και εκείνο. Και όπως το είχε μέσα στο φαράσι, ο Σεφέρ, πλησιάζει τα κάγκελα του δρόμου (ήταν γέφυρα) και πετάει χωρίς κανένα λόγω το κουτάβι στο κενό.

Το μικρό σκυλάκι από την πτώση έσπασε τα πόδια του και κάποιοι περαστικοί που το είδαν να προσγειώνεται μπροστά τους το πήγαν αμέσως στον κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες.

Το βίντεο με τη δολοφονική πράξη του Σεφέρ αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον ιδιοκτήτη της κάμερας ασφαλείας. Δημιουργήθηκε σάλος και οι αρχές δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 41χρονο οδοκαθαριστή.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα: «Ξαφνικά το κεφάλι μου μούδιασε και πέταξα το σκυλί. Στην πραγματικότητα αγαπάω τα σκυλιά. Αφού πέταξα το σκυλί θυμήθηκα το περιστατικό και θύμωσα με τον εαυτό μου. Παίρνω φάρμακα και όταν συμβαίνει αυτό συμπεριφέρομαι περίεργα»

Για τη συμπεριφορά του Καγιατσί απολογήθηκε στον κόσμο ο δήμαρχος της πόλης Καλκαντέρε ο οποίος είπε ότι την τελική απόφαση για τον 41χρονο θα την πάρουν οι δικαστικές αρχές.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=Q7WQnPzRZNw