Σοκ! Ξεγύμνωσε στη μέση του δρόμου την ερωμένη του άνδρα της και την..! (Photos)

Η 30χρονη Γκιανγκ Τζουν από το Βιετνάμ δεχόταν απειλές τον τελευταίο καιρό από μια γυναίκα με τον άνδρα της οποίας διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Η Τζουν δεν είχε πάρει στα σοβαρά τις απειλές αυτές και μάλλον δεν έπραξε σοφά.

Την Τρίτη το βράδυ στις 10 όταν σχόλασε από το σπα ομορφιάς όπου εργαζόταν κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της. Τότε από το πουθενά ξεπρόβαλλε στο μισοσκόταδο μια άλλη γυναίκα η οποία έρχισε να την βαράει και να την βρίζει. Η Τζουν αιφνιδιάστηκε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρισκόταν γυμνή με τα ρούχα σκισμένα, στη μέση του δρόμου.

Η ζηλιάρα γυναίκα έπιασε από τα μαλλιά την Τζουν και άρχισε να τη σέρνει στο δρόμο.Στο άλλο της χέρι βαστούτσε μια σάλτσα από ψάρι εμπλουτισμένη με καυτές πιπεριές τσίλι. Σε λίγα δευτερόλεπτα την είχε περιλούσει.

Η καυτή πιπεριά άρχισε να καίει το κορμί της Τζουν και να της δημιουργεί εγκαύματα. Το δέρμα της έλιωνε. Η άτυχη γυναίκα έκανε ότι ήταν δυνατόν να ξεφύγει και να σκουπιστεί.

Η ταπεινωτική αυτή πράξη δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για το Βιετνάμ. Είναι μια μέθοδος όπου πολλές γυναίκες που πιστεύουν ότι ο σύζυγος τους τις απατάει, λύνουν έτσι τις διαφορές μεταξύ τους.