ΣΟΚ! Κοριτσάκι 2 ετών πέφτει από τον 2ο όροφο και γλιτώνει… (Video 18+)

Η συγκλονιστική στιγμή όπου ένα κοριτσάκι 14 μηνών πέφτει στο δρόμο από παράθυρο του δευτέρου ορόφου και γλιτώνει με ελαφρά τραύματα, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης Fortaleza της Βραζιλίας και από τις πρώτες στιγμές του βίντεο είναι απίστευτο κάποιος να πιστέψει ότι η μικρή Helena Beatrice Nascimento έχει επιβιώσει από την πτώση.

Αλλά δευτερόλεπτα μετά, το κοριτσάκι αρχίζει να κινείται, σηκώνει το κεφάλι και δέχεται την αγκαλιά ενός οδηγού ταξί που έτρεξε στο σημείο, χωρίς να είναι απολύτως σίγουρος για το πώς πρέπει να αντιδράσει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φθάνει στο σημείο και η μητέρα του κοριτσιού ανακουφισμένη και προφανώς χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει την τύχη που είχε το παιδί της και βγήκε ζωντανή από μία τέτοια πτώση.

Το κοριτσάκι ξύπνησε στις 7 το πρωί και σηκώθηκε από το κρεβάτι της που βρίσκεται δίπλα στο παράθυρο το οποίο δεν έχει κάγκελα, είπε η γιαγιά της μικρής, κατάφερε να ανέβει στο παράθυρο και έπεσε στο κενό. Η ίδια προσθέτει σε κατάσταση σοκ, ότι ένας άγγελος απέτρεψε το θάνατο της εγγονής της.

Το κοριτσάκι γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές και μώλωπες στο μέτωπο και βγήκε από το νοσοκομείο μετά από εκτεταμένες εξετάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ