Σοκ! Καφέ στο Λονδίνο θα σερβίρει πρωινό καφέ και στοματικό έρωτα…!

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μας κι έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας. Ένα από αυτά ήταν το smoothie μπαρ «Annie The Owl», που δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες, να πιουν το ποτό τους, παρέα με ζωντανές κουκουβάγιες. Άλλο είναι το περίφημο εστιατόριο The Bunyadi, στο οποίο τρως γυμνός. Την επόμενη καινοτομία που σκοπεύει να «ζαλίσει» το Λονδίνο, έχει σχεδιάσει να την πραγματοποιήσει, ο αμφιλεγόμενος Μπράντλεϊ Σαρβέτ…

Δεν σας λέει κάτι το όνομα; Ο Μπράντλεϊ Σαρβέτ είναι ο άνθρωπος που σκοπεύει να ανοίξει το «Cafe pipe» στη Γενεύη. Μάλιστα τα εγκαίνια έχουν «κλειδώσει» για τις 5 του ερχόμενου Δεκέμβρη…

Πλέον, λοιπόν, και οι κάτοικοι του Λονδίνου, που ξυπνούν και έχουν… ορεξούλες, θα μπορούν να ικανοποιηθούν, τουλάχιστον μέσω στοματικού έρωτα, στο νέο cafe του Σαρβέτ, που σχεδιάζεται να ανοίξει στο Πάντινγκτον. Και το όνομα αυτού «Fellatio Cafe» (Το καφέ του στοματικού). Όλα αυτά, αν φυσικά ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια, όσο αφορά τις… υπαλλήλους.

Παρ’ όλα αυτά ο Σαρβέτ δηλώνει σίγουρος ότι το πρότζεκτ θα προχωρήσει.

Σύμφωνα με το όνειρό του, το 150 τ.μ. μαγαζί, θα είναι διακοσμημένο σε στυλ Μπαρόκ και θα σερβίρει καφέδες και κάποια γλυκά, ενώ στους πελάτες θα δίνεται και ένα iPad για να διαλέξουν ποια κοπέλα θα τους… διώξει την πρωινή ένταση. Αυτό φυσικά αναμένεται να κοστίζει παραπάνω, καθώς η νέα αυτή καφετέρια πρόκειται να χρεώνει τον καφέ, μαζί με τις έξτρα υπηρεσίες, γύρω στα 65 ευρώ, κάτι που θα το καταστήσει το πιο ακριβό καφέ στη Βρετανία. Μάλιστα, αν ο πελάτης χρειαστεί περισσότερη ώρα, η χρέωση θα είναι 15 ευρώ επιπλέον για κάθε 15 λεπτά!

Το μόνο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Σαρβέτ, είναι αυτό που υπάρχει γύρω από το θέμα της πορνείας.

Μπορεί στην Ελβετία, η πορνεία να είναι νόμιμη, κάτι που αποτέλεσε και το βασικό για τα εγκαίνια του καφέ στη Γενεύη, όπως και ενός παρόμοιου μαγαζιού, του Dr. BJ’s Salon στην Μπανγκόκ, όπου και εκεί η πορνεία είναι νόμιμη, στη Βρετανία, όμως, η κατάσταση είναι αλλιώς…

Ένας εκπρόσωπος από το δημοτικό συμβούλιο του Ουέστμινστερ, σχολίασε σε βρετανικά μέσα, πως ένα τέτοιο μαγαζί δεν θα πάρει ποτέ άδεια λειτουργίας ακριβώς για τον παραπάνω λόγο. Κι αυτό διότι, αν και το σεξ προς πώληση, δεν είναι παράνομο, το νέο καφέ, θα εμπίπτει στις νομοθεσίες που έχουν να κάνουν με τους οίκους ανοχής και τη μαστροπεία.

Οι ακτιβιστές και υπέρμαχοι της αποποινικοποίησης της πορνείας αλλά όχι των πελατών και των μαστροπών, χρησιμοποιούν ως επιχείρημα το ότι σε περιοχές που λειτουργούν μαγαζιά που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες, η βία αυξάνεται. Όμως μια διάσημη γυναίκα που εργάζεται στον χώρο του σεξ, η Σάρλοτ Ρόουζ, είπε ότι θεωρεί θετικό ένα τέτοιο μαγαζί, καθώς θα βοηθήσει στη σεξουαλική απελευθέρωση των ανθρώπων.

Ο Σαρβέτ βέβαια, έχει πάει το θέμα, ακόμα πιο μακριά, καθώς, πέραν το ότι δηλώνει βέβαιος πως το καφέ θα ανοίξει στη Βρετανία, έχει σκοπό, αν έχει την ίδια απήχηση όπως το «γυμνό εστιατόριο» που είχε λίστα αναμονής 50.000 ατόμων, σκοπεύει να πλημμυρίσει όλο το νησί!