Σοκ! ”Καζανόβας” είχε 17 ερωμένες ταυτοχρόνως οι οποίες μάλιστα τον… πλήρωναν!

Ένα τροχαίο ατύχημα ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της ζωής του Καζανόβα, όταν ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έψαξαν να βρουν τους πλησιέστερους συγγενείς του. Στο νοσοκομείο κατέφθασαν η μία μετά την άλλη και οι 17 γυναίκες και, όπως ήταν φυσικό, δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο άνευ προηγουμένου.1

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, ένας νεαρός άνδρας από την Κίνα, αγνώστων στοιχείων -μόνο το μικρό του όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα- διατηρούσε ερωτικό δεσμό ταυτόχρονα με 17 γυναίκες.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα τον περασμένο μήνα, όταν ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μετά από τροχαίο.

Οι σύντροφοί του, με κάποιες από τις οποίες είχε σχέση επί σειρά ετών, πήγαν να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο.

Το τί ακολούθησε, καθώς άρχισαν να καταφτάνουν η μία μετά την άλλη και να ανακαλύπτουν την αλήθεια, δεν περιγράφεται. Αλλά η ιστορία είχε και συνέχεια…

2

Οι οργισμένες ερωμένες, μετά την εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Και το έκαναν ανοίγοντας έναν διαδικτυακό δίαυλο επικοινωνίας, ένα online chat group, το οποίο ονόμασαν «Η Συμμαχία της Εκδίκησης».

Στην πορεία ανακάλυψαν διάφορα άλλα. Όπως ότι ο Γουαν, ο εν λόγω άνδρας, ζητούσε από τις συντρόφους του (όχι από όλες, έκανε επιλογή) κάθε μήνα και ένα χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα μάλιστα, με το BBC, ο Τσαν είχε αποκτήσει και ένα παιδί με μία από τις γυναίκες, την οποία, σκόπευε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να παντρευτεί.

Οι γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελία και η αστυνομία συνέλαβε τον Τσαν για απάτη. Εντωμεταξύ άλλαξαν και το όνομα της ομάδας.

Τώρα πια είναι οι «Άγγελοι» και όπως λένε, το μόνο που επιθυμούν μετά από την άνευ προηγουμένου προδοσία, είναι να συνεχίσουν τη ζωή τους…