Σοκ! Η 23χρονη που παρέλυσε στην… γυμναστική!

Ενα νεαρό κορίτσι από την Βραζιλία μόλις 23 ετών, η Marcelle Mancuso δεν φανταζόταν πως το μεγάλο της πάθος για την γυμναστική θα της στοίχιζε την υγεία της.

Συγκεκριμένα σε μία άσκηση για κοιλιακούς που έκανε μαζί με τον γυμναστή της, γλίστρησε και έπεσε κάτω. Η κοπέλα έσπασε έναν σπόνδυλο στον λαιμό της με αποτέλεσμα να παραλύσουν τα χέρια και τα πόδια της.

Η 23χρονη ήταν φανατική με το γυμναστήριο και με το personal training. Ενας τραυματισμός όμως της άλλαξε όλη τη ζωή και για πολύ καιρό δεν μπορούσε να περπατήσει.

Οι γιατροί την προειδοποίησαν πως οι πιθανότητες να μείνει τετραπληγική ήταν αρκετές, αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω.

Η Marcelle Mancuso έκανε άμεσα χειρουργείο ώστε να έχει κάποιες ελπίδες να περπατήσει ξανά. Της τοποθετήσαν μία μεταλλική ράβδο στην σπονδυλική της στήλη.

Μετά από πολλούς μήνες φυσιοθεραπείας και σκληρού αγώνα, κατάφερε να περπατήσει ξανά και σιγά σιγά να αρχίσει την γυμναστική.

Δείτε την άσκηση που έκανε όταν για κακή της τύχη έπεσε κάτω και τραυματίστηκε:

«Νιώθω λες και έβλεπα έναν εφιάλτη και κάποιος με ξύπνησε. Θέλω με την ιστορία μου να βοηθήσω όσους περνάνε δύσκολες στιγμές με την υγεία τους. Οσο είναι κανείς ζωντανός έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις και δυνατότητες. Αρκεί να έχεις το κουράγιο και την υπομονή να τις διαχειριστείς» σημειώνει.