Σοκ! Δισεκατομμυριούχος κατηγορεί Ρωσίδα μοντέλο για σεξουαλική διέγερση του σκύλου του (Video)

Μήνυση κατά ενός μοντέλου του Instagram για σεξουαλική διέγερση του σκύλου του στη διάρκεια μιας φωτογράφισης φέρεται να κατέθεσε ένας δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ.

Ο Τόνι Τουτούνι υποστηρίζει ότι η Ντεγιάνα Μονίρα προκάλεσε το τετράποδό του, τον Hef παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα με αποτέλεσμα το βασιλικό τεριέ να «ανάψει» και να σηκωθεί στα πίσω του πόδια και να αγκαλιάσει το μοντέλο με… έκδηλες τις προθέσεις του.

Ο επιχειρηματίας από το Λος Άντζελες φέρεται να είπε στο μοντέλο και στον φωτογράφο ότι δεν ήθελε να αναρτηθούν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες ή βίντεο από το σκηνικό, αλλά δεν εισακούστηκε η επιθυμία του.

Από την άλλη το χυμώδες μοντέλο λέει ότι ο Τουτούνι ήταν που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενθαρρύνοντας τον σκύλο του να της επιτεθεί.

Υποστήριξε δε ότι δεν υπήρχε φωτογράφος κι ότι πίσω από την κάμερα ήταν ο δισεκατομμυριούχος – αν και στο βίντεο που η ίδια ανήρτησε στο Instagram με τον σκύλο, έγραψε στη λεζάντα ότι το τετράποδο ανήκε στον φωτογράφο.

Την επομένη ο δισεκατομμυριούχος – που αποκαλείται και «βασιλιάς του Instagram» με πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ακολούθους ανήρτησε το ίδιο βίντεο και κατηγόρησε το μοντέλο ότι τον χρησιμοποιεί για να γίνει διάσημη και να «αποκτήσει ακολούθους». Στη μήνυσή του την κατηγορεί για απάτη και ψυχολογικό στρες -στον ίδιο, όχι στο σκύλο του- και ζητεί 1,5 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.

Τώρα θα βρουν την άκρη στα δικαστήρια, ωστόσο η σκηνή έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.