Σοκ! Γονείς εκβίαζαν δασκάλα που έκανε σεξ με τρεις μαθητές στο γραφείο της..!

Μια ακόμη υπόθεση διεστραμμένης δασκάλας η οποία ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις της με ανήλικους μαθητές της, είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία του Canton City στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Μόνο που στην εν λόγω περίπτωση, αυτό που έκαναν οι γονείς των θυμάτων της Tiffany Eichler ίσως είναι ακόμα πιο κατακριτέο και από την ίδια την αποτρόπαια δράση της 36χρονης δασκάλας.

Και αυτό γιατί η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η ίδια η δασκάλα ομολόγησε στους υπεύθυνους του σχολείου όπου εργαζόταν πως είχε σεξουαλική σχέση με τουλάχιστον τρεις ανήλικους μαθητές της.

Και ο λόγος που… κάρφωσε τον εαυτό της δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως – με βάση πάντα με τους ισχυρισμούς της – οι γονείς ενός εκ των μαθητών την εκβίαζαν έτσι ώστε να της αποσπάσουν χρήματα. Ειδικότερα, της ζήτησαν αρχικά 130 δολάρια για να αγοράσουν αντιβιοτικά!

Η «αχόρταγη» και ξεδιάντροπη Eichler ομολόγησε μάλιστα πως, αν και γυμνάστρια, δεν δίστασε σε έναν από τους μαθητές, να παραδώσει… ιδιαίτερα μαθήματα σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα στο γραφείο της στο McKinley High School, ενώ έναν άλλον τον αποπλάνησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, αφού πρώτα πήγε και τον πήρε από το σπίτι του!

Η 36χρονη τελικώς συνελήφθη, ενώ με βάση τις πηγές από το περιβάλλον του ανακριτή, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή και με άλλους μαθητές της…

Πλέον αναμένει να οριστεί η ημερομηνία της δίκης της.