Σοκ! Γαλλίδα πορνοστάρ αποκαλύπτει: Μου στέλνουν μηνύματα για σεξ 12χρονα αγόρια

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Γαλλία η αποκάλυψη Γαλλίδας πορνοστάρ η οποία δημοσιοποίησε μηνύματα που πήρε από αγόρια ηλικίας έως και 12 ετών που ζητούσαν σεξ με την ίδια.

Στα μηνύματα που δημοσιοποίησε στο Twitter η 28χρονη Νικίτα Μπελούτσι τα ανήλικα αγόρια φαίνονται να κάνουν ευθείες προτάσεις για σεξ με την ίδια να κατηγορεί τους γονείς τους για αδιαφορία και παντελή απουσία καθοδήγησης όσον αφορά τη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών τους.

«Βαρέθηκα να διδάσκω στα παιδιά για το σεξ» έγραψε η Μπελούτσι επικρίνοντας τους γονείς που δεν κάνουν όσα πρέπει για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη διαδικτυακή πορνογραφία.
Σε ένα από τα μηνύματα ένα αγόρι γράφει «γεια σου, είμαι 13 ετών και είμαι φαν σου, θα έκανες σεξ μαζί μου γυμνή παρακαλώ».

Η 28χρονη πορνοστάρ στην απάντησή της ήταν ξεκαθάρη: φίλε μου 13χρονε. Σκέψου τι ζητάς, κάνε τα μαθήματά σου και μην με ενοχλήσεις ξανά, αν επιμείνεις θα στείλω το μήνυμα αυτό στους γονείς σου.

Σε ένα άλλο μήνυμα ένα παιδί ρώτησε την 28χρονη αν θέλει να κάνει σεξ με «έναν όμορφο 12χρονο». Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, ήταν το μήνυμα που την οδήγησε στην απόφαση να μοιραστεί στο Twitter την εμπειρία της.

«Η πρόσβαση σε πορνό στο διαδίκτυο είναι εύκολη και δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός έλεγχος, οπότε τώρα θεωρείται κανονικό να δέχεσαι μηνύματα από παιδιά που ζητούν φωτογραφίες, να χάσουν την παρθενιά του ή να θέλουν να κάνουν σεξ;» αναρωτήθηκε η Μπελούτσι.