Σοκ! Αστυνομικοί πήραν ανήλικη κοπέλα στον αστυνομικό σταθμό και την βίασαν!

Η αστυνομία στην Ινδία ανακοίνωσε ότι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται για απαγωγή και βιασμό έφηβης κοπέλας! Την πήραν στον αστυνομικό σταθμό και την βίασαν!

Το κορίτσι είχε παρασυρθεί την Τετάρτη από τους αστυνομικούς που την πήραν στο αστυνομικό τμήμα και την 1βίασαν,  ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η καταγγελία τελεί υπό διερεύνηση. Οι αστυφύλακες εξαφανίσθηκαν.

Η σεξουαλική βία στην Ινδία έχει βρεθεί στο προσκήνιο αφού μια 23χρονη φοιτήτρια υπέστη ομαδικό βιασμό σε ένα λεωφορείο στο Δελχί πριν από δύο χρόνια. Η laimitomos.com είχε γράψει: Ομαδικός βιασμός 20χρονής στο Νέο Δελχί

Η 23χρονη πέθανε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο από τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της 2βάρβαρη επίθεση, προκαλώντας παγκόσμια κατακραυγή.

Η κατακραυγή ανάγκασε την Ινδία να εισαγάγει νέες, αυστηρές νομοθεσίες κατά του βιασμού, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής σε ιδιαίτερα βάναυσα περιστατικά.

Αλλά ανταποκριτές λένε ότι οι νέοι νόμοι έχουν αποτύχει να αποδείξουν αποτρεπτικό και αναφορές για βιασμούς και τις περιπτώσεις των επιθέσεων στις γυναίκες, στην πραγματικότητα, αυξηθεί.

Τον περασμένο μήνα, ένα 26-year-old γυναίκα Δελχί κατηγόρησε έναν οδηγό ταξί με το web-based εταιρεία κράτησης Uber τη βίασε.  

Το τελευταίο περιστατικό αναφέρθηκε από την περιοχή Musajhag στο Badaun – την ίδια περιοχή στο βόρειο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, όπου δύο ανήλικα κορίτσια βρέθηκαν κρεμασμένα το περασμένο καλοκαίρι.

Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι τα κορίτσια υπέστησαν ομαδικό βιασμό και κρεμάστηκαν, αλλά ομοσπονδιακό ερευνητές αργότερα είπε ότι οι έφηβες “πήραν τη δική τους ζωή».

Laimitomos.com με πληροφορίες από: http://www.bbc.com πατήστε πάνω στο link να δείτε το άρθρο του BBC