Σοκ απο την απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην φρουρού του Ψωμιάδη -Τον βρήκε σε λίμνη αίματος

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην αστυνομικού φρουρού του Π. Ψωμιάδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τα οικονομικά προβλήματα και η άσχημη οικογενειακή του κατάσταση τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Tον αστυνομικό φρουρό βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος χθες ο πρώην περιφερειάρχης, και με διαμπερές τραύμα στο μάγουλο από πυροβολισμό.

Συγκλονισμένος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιγράφει τη σκηνή “Είχαμε ραντεβού στις 9 το πρωί, όπως κάθε μέρα.

Χθες άργησε και δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνά μου. Τότε πήγα στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό και ζήτησα να μου δώσει το κλειδί από τον όροφο όπου έμενε. Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του Γιάννη δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης. Στο σπίτι του αστυνομικού φρουρού έφτασαν τέσσερα ασθενοφόρα και τον μετέφεραν αρχικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο 424 ΓΣΝ. «Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα” ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης.

Check Also

Τα 99 κλείνει σήμερα η Μαργαρίτα Παπανδρέου – Η ανάρτηση του γιου της Γιώργου

Τα 99 κλείνει σήμερα η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Τα γενέθλιά της Μαργαρίτας Παπανδρέου έκανε γνωστά ο …

Ελλάδα – Ευλογιά των πιθήκων: 80 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Οσυνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ευλογιάς των πιθήκων (monkeypox), από την έναρξη της καταγραφής …