Σοκ! Ανακάλυψαν 8χρονο κοριτσάκι ”Μόγλη” να ζει με μαϊμούδες! (Video)

Τον «θηλυκό Μόγλη» ανακάλυψαν στην Ινδία, στα μάτια ενός 8χρονου κοριτσιού. Το παιδί εντοπίστηκε ανάμεσα σε μαϊμούδες, να ζει αρμονικά μαζί τους ενώ δεν ήταν σε θέση ούτε να μιλήσει ούτε και να περπατήσει με ανθρώπινο τρόπο.

Στις πρώτες απόπειρες των αστυνομικών να απομακρύνουν το κορίτσι, δέχθηκαν επίθεση από τα ζωντανά αλλά και από την ίδια την 8χρονη η οποία δεν επιθυμούσε να αφήσει ένα περιβάλλον που, πλέον, της ήταν οικείο.

Σύντομα άρχισαν να την αποκαλούν ως «θηλυκό Μόγλη, καθώς η ιστορία της έχει πολλά κοινά με εκείνη του Rudyard Kipling, το μικρό αγόρι που μεγάλωσε στη ζούγκλα δίπλα στους λύκους.

Η Αστυνομία προσπαθεί τώρα να βρει από πού προέρχεται το μικρό κορίτσι, καθώς και ποιο ήταν το ακριβές χρονικό διάστημα που μεγάλωνε δίπλα σε άγρια ζώα.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί αφού την εξέτασαν επεσήμαναν ότι για αρκετό καιρό το παιδί θα φοβάται τη συναναστροφή με τους ανθρώπους ενώ είναι πιθανό να αναπτύξει συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από βία και μεγάλο θυμό.

Παρά το γεγονός ότι διδάχθηκε να περπατά στηριζόμενη στα δυο πόδια, προς το παρόν, η 8χρονη συνεχίζει να περπατά με τα τέσσερα πόδια.

https://www.youtube.com/watch?v=O_uOlUpwru0