ΣΟΚ έχει πάθει η Δούρου με τον Πλούταρχο

Το “σοκ” της Ρένας Δούρου με το αίτημα ενός εκατομμυρίου του “καλού παιδιού”…

Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αν και κατά το τελευταίο δίμηνο, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της, αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις στα ΜΜΕ, στην Περιφέρεια Αττικής ακολουθεί  άλλη τακτική. Συνηθίζει να δέχεται χωρίς πρόβλημα τα πρόσωπα που της ζητούν συνάντηση, αρκεί το αίτημα να υποβληθεί – με αριθμό πρωτοκόλλου- μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών.

Έτσι  αποφεύγει τις κακοτοπιές των ιδιωτικών συναντήσεων, καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που κληρονόμησε στην περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνει περιθώριο να δεχτεί κριτική ότι έχει γίνει απρόσιτη λόγω του υψηλού αξιώματος που ανέλαβε.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου, και η ίδια δεν μπορούσε να σκεφτεί τι ακριβώς θα της ζητούσαν.

Η κυρία Δούρου μαις και είναι επικοινωνιακός  άνθρωπος και την ενδιαφέρει η  η δημόσια εικόνα της, δεν θέλησε να αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία της γνωριμίας με ένα “επώνυμο” δίδυμο της showbiz και των media. Στο τέλος όμως αυτό το  ραντεβού όχι μόνο την απογοήτευσε αλλά και την προβλημάτισε.

Capture

Οι δυο επισκέπτες, ύστερα από τις πρώτες φιλοφρονήσεις και τις ευχές, της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής (το “καλό παιδί” όπως τον αποκαλούν), ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτό. Η κυρία Χάμου έχει υπάρξει στα πάνελ πολλών εκπομπών, μεταξύ των οποίων εκείνο του “Κους κους” στον Alpha.

Η ιδέα ακούστηκε κατ’ αρχήν πολύ καλή αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο “δια ταύτα” η Περιφερειάρχης έμεινε… άφωνη.

Ο προϋπολογισμός για μία τέτοια παραγωγή θα έφτανε ούτε λίγο ούτε πολύ στο εξωφρενικό ποσό του 1.000.000 ευρώ!

Αφού συνήλθε από την πρώτη έκπληξη, εξήγησε ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλιά της ένα τέτοιο ποσό, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπως η σημερινή και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους…

Ακόμη όμως το “φυσάει και δεν κρυώνει” …

Ένα εκατομμύριο ευρώ για ντοκιμαντέρ… Φαίνεται κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από περιόδους οικονομικής κρίσης…

Capture