Σοκαριστικό βίντεο! Τζιχαντιστής δείχνει στον ανήλικο γιο του πως να κάνει επίθεση αυτοκτονίας! (Video)

Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, εμφανίζεται μια μακρινή εικόνα από μια έκρηξη που φέρεται να προέρχεται από το αυτοκίνητο με οδηγό τον 11χρονο…

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από νέο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους που δείχνει ένα 11χρονο αγόρι να αποχαιρετά τον πατέρα του με ένα φιλί στο χέρι πριν να πάρει θέση στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου γεμάτο με εκρηκτικά.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ πρόκειται για τον 11χρονο Αμπού Ιμάρα αλ Όμρι τον οποίο οι τζιχαντιστές χρησιμοποίησαν στα πλαίσια επίθεσης για την ανακατάληψη του χωριού Γκαζλ, κοντά στο Χαλέπι.

Στο βίντεο ο αλ Όμρι εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα του ο οποίος του δίνει οδηγίες για το πώς θα χειριστεί το ειδικά μετασκευασμένο αυτοκίνητο στην αποστολή αυτοκτονίας που του έχει ανατεθεί.

Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, εμφανίζεται μια μακρινή εικόνα από μια έκρηξη που φέρεται να προέρχεται από το αυτοκίνητο με οδηγό τον 11χρονο.

Σύμφωνα με έρευνα του CTC Sentinel το Ισλαμικό Κράτος τον τελευταίο χρόνο έχει χρησιμοποιήσει 89 παιδιά σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Το 39% φέρεται να ήταν στο τιμόνι αυτοκινήτων γεμάτων εκρηκτικά, 33% φέρεται να έχασε τη ζωή του σε μάχη, 6% πέθανε ενώ βρισκόταν στο πλευρό τζιχαντιστών και 4% να αυτοκτόνησε στα πλαίσια επιθέσεων αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους.

Το 11χρονο αγόρι στο τέλος τον αποχαιρετά με ένα φιλί στο χέρι…