Σοκάρει η Σοφία Καρβέλα με τις αποκαλύψεις της για αλκοολισμό και εκτρώσεις

Τον εθισμό της στο αλκοόλ σε ηλικία 20 ετών και τις δύο αμβλώσεις που έκανε σε εκείνη την ηλικία αποκαλύπτει η Σοφία Καρβέλα.

Στην Αμερική έχει ξεσπάσει σάλος με την απόφαση της γερουσίας της Αλαμπάμα να εγκρίνει σχέδιο νόμου που προβλέπει την απαγόρευση των αμβλώσεων σε όλες τις περιπτώσεις, με πολλές γυναικείες οργανώσεις να αντιδρούν θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο καταπατούνται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Και μετά τις διασημότητες που έχουν αρχίσει να βγαίνουν και να μιλούν δημόσια για τις εκτρώσεις που έχουν κάνει, όπως η Μίλα Γιόβοβιτς, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα, θέλησε να μοιραστεί την δική της εμπειρία.Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον εθισμό της στο αλκοόλ αλλά και τις δύο αμβλώσεις που έκανε σε εκείνη την ηλικία.

Συγκεκριμένα έγραψε: « Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια! Έκανα δύο αμβλώσεις. Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού μου έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά».

Και συνεχίζει: «Αν θα ήμουν αναγκασμένη να προχωρήσω σε εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου, θα ήταν το πιο σκληρό και το πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει σε μένα και σε αυτά τα βρέφη. Η απόκτηση παιδιών δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα να έχω 2 καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να τους δώσω μια ατέλειωτη αγάπη και να είμαι ανοιχτή να τη δεχτώ και εγώ. Εμπιστευθείτε μας, ότι ξέρουμε τι είναι απολύτως σωστό για εμάς και τα σώματά μας. Μοιράσου την ιστορία σου».