Σοβαρό τροχαίο στον Αρχάγγελο με ένα νεκρό και 6 τραυματίες

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Αστυνομία έχει σημειωθεί σοβαρό τροχαίο μετά μετά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου με κατεύθυνση την Λευκωσία και η Αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο .

Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός και έξι τραυματίες.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι στις «13.56 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεκλωβισμό τραυματιών μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Λευκωσίας – Ανθούπολης παρα τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου».

Προστίθεται ότι «ανταποκρίθηκαν 34 ομάδες διάσωσης από τους Σταθμούς Λευκωσίας και η ώρα 14.24 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο».

Ένα μεγάλο λεωφορείο αφού απέκοψε το κεντρικό κιγκλίδωμα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με 5 ιδιωτικά οχήματα και ακολούθως ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει ότι «έγιναν αποπαγιδεύσεις τραυματιών με ή χωρίς την χρήση εργαλείων και έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Υπουργείου Υγείας στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας», καθώς και ότι «ένας από τους εμπλεκόμενους είναι νεκρός».

 

Προτρέπονται οι οδηγοί «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στη σκηνή»