Σοβαροί τραυματισμοί σε ατυχήματα στη Λάρνακα και Πάφο

Σοβαροί τραυματισμοί σε ατυχήματα στη Λάρνακα και Πάφο

Γύρω στις 10.20 χθες, 66χρονος στην προσπάθεια του να κατέβει από σκάλα από την ταράτσα της οικίας στην βεράντα του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου, στην οικία του στην επαρχία Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο πάτωμα του μπαλκονιού από ύψος περίπου δυόμιση μέτρων.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα κρανίου, θλάση εγκεφάλου, εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα σπονδύλου. Στη συνέχεια, ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι γύρω στις 8μ.μ. μεταφέρθηκε τραυματισμένος 63χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος εντοπίστηκε να μην έχει τις αισθήσεις του, σε ανεγειρόμενη οικοδομή όπου εργαζόταν στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 63χρονος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία με υποσκληρίδιο αιμάτωμα και η κατάσταση του κρίνεται ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.