Σοβαρά τραυματίστηκε 17χρονη στη Λεμεσό

Σοβαρά τραυματίστηκε 17χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα παρεξέκλινε της πορείας του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έσπασε τη γυάλινη προθήκη εκθεσιακού χώρου στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 5.15π.μ., χθες αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, στην οδό Λεοντίου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι οποίες διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο, να σπάσει τη γυάλινη προθήκη εκθεσιακού χώρου και να ακινητοποιηθεί σε εσωτερική κολόνα του κτιρίου.

Του οχήματος, πέραν του οδηγού, επέβαιναν τρεις 17χρονες. Και οι τέσσερις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 20χρονος και οι δύο από τις 17χρονες, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν. Η τρίτη 17χρονη, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κάταγμα σπονδύλου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται σοβαρή.