Σοβαρά επεισόδια στον χθεσινό αγώνα μεταξύ Δόξας-ΑΠΟΕΛ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ πριν απο την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Δόξας και του ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο “Αμμόχωστος”. Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, έσπασαν την είσοδο της Νότιας κερκίδας, με αποτέλεσμα να εισέλθουν εντός του γηπέδου 300 περίπου άτομα, ενώ άλλοι οπαδοί της ίδιας ομάδας έριχναν αντικείμενα στην είσοδο με αποτέλεσμα μια 33χρονη γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.  Η 33χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

Επίσης, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά, καθώς μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν πέτρες προς το μέρος των Αστυνομικών.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας, “γύρω στις 6 μ.μ. χθες, πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ – ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διεξήχθη μεταξύ των ωρών 6 μ.μ – 8 μ.μ., στο Στάδιο Αμμόχωστος στη Λάρνακα, αριθμός φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, έσπασαν την είσοδο της Νότιας κερκίδας, με αποτέλεσμα να εισέλθουν εντός του γηπέδου 300 πρόσωπα. Ακολούθως, φίλαθλοι της ίδιας ομάδας, έριχναν αντικείμενα στην είσοδο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στον ανεμοθώρακα ασθενοφόρου που βρισκόταν στο στάδιο.

Περαιτέρω, 33χρονη, κατά τον πιο πάνω χρόνο, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κάγκελο της εισόδου. Η 33χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία προληπτικά.

Μετά το τέλος του αγώνα, αριθμός φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, κατά την αποχώρηση τους, έριξαν πέτρες προς το μέρος των Αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μελών της Αστυνομίας, τα οποία μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών, απολύθηκαν.

Τέλος, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας και ρήψης αντικειμένων και τέθηκε υπό κράτηση 20χρονος, ο οποίος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.”