Σμυρνέικη Καφεμαντεία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σμυρνέικη Καφεμαντεία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός Η Καρδιά

Μην είστε τόσο πικραμένοι και μην απελπίζεστε. Το πρόσωπο που τώρα σας έχει αφήσει…ίσως και χωρίς λόγο, θα έρθει πίσω μέσα από μια μεγάλη και ειλικρινή συγνώμη.

Ταύρος Το Αστέρι

Μην αφιερώνετε χρόνο και ουσία, σε άτομα και τις αίολες τους προθέσεις, που τελικά δεν σας βγάζουν πουθενά! Εσείς μόνο μπορείτε να φύγετε από αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Δίδυμοι Το Κέρμα

Τυχερό χρήμα θα πέσει στα χέρια σας, που πρέπει να το αξιοποιήσετε. Τώρα που θα είστε και πιο γρήγοροι, στις αποφάσεις για τον σύντροφο σας, μην κάνετε εκπτώσεις.

Καρκίνος Το Χέρι

Έχουν μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά νέα και ποιοτικά άτομα στην ζωή σας, που όμως ακόμη κάποιο δεν σας αφορά ερωτικά. Σύντομα πάντως κάτι αλλάζει.

Λέων Η Πόρτα

Κλείστε τις πόρτες από την σχέση σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να εμπλέκεται στις αποφάσεις σας. Είναι και ο μόνος τρόπος, για να κάνετε κάτι μόνιμο.

Παρθένος Γυναικεία Μορφή

Οι προτάσεις που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, ακόμη και αν είστε λίγο μαζί, θα είναι άκρως σοβαρές και πολύ δελεαστικές για να είστε μαζί και επίσημα.

Ζυγός Ο Δρόμος

Υπάρχουν κάποιες λάθος συνεννοήσεις ή και παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε, και αυτό είναι κάτι που άμεσα θα λυθεί με δράσεις από την άλλη μεριά.

Σκορπιός Το Πουλί

Σταθείτε στο ύψος σας, και μην χάνεστε μόνο στο τι κάνουν οι άλλοι, ή τι είναι αυτόν τον καιρό στην μόδα. Τώρα ξέρετε τι θέλετε και σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο για να το κατακτήσετε.

Τοξότης Αντρική Μορφή

Ο έρωτας από το παρελθόν που αναζητάτε, τώρα θα σας επισκεφτεί και σίγουρα θα βρείτε μαζί τις λύσεις. Σίγουρα οι παράλληλες δεσμεύσεις είναι κάτι που ήδη το έχετε αποκλείσει.

Αιγόκερως Το Μάτι

Εσείς έχετε κερδίσει την καρδιά αυτού, που θέλατε. Τώρα θα πρέπει να είστε και αρκετά έξυπνοι για να την κρατήσετε. Πιθανόν και να δείξετε τον αληθινό σας πια εαυτό.

Υδροχόος Το Ποτάμι

Ευχάριστες θα είναι οι στιγμές, που πια περνάτε με ένα φιλικό σας άτομο, που όμως μέσα στην καρδιά του έχουν αρχίσει και δημιουργούνται ερωτικά συναισθήματα.

Ιχθείς Το Σύννεφο

Οι όμορφες στιγμές που έχετε περάσει με κάποιον γνωστό σας, σας έχουν κάνει και τον βλέπετε πια πιο ρομαντικά. Οι μέρες έχουν μεγάλες εξελίξεις.