Σκουρλέτης: Σαφής υπεροχή Τσίπρα στο ντιμπέιτ

«Νομίζω ότι υπήρξε μία σαφής υπεροχή του Αλέξη Τσίπρα που κυρίως σχετίζεται με τις απόψεις που παρουσίασε και τα επιχειρήματά του», δήλωσε σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «Αυτό θεωρώ ότι επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος φάνηκε εμφανώς εκνευρισμένος βγαίνοντας από το Ραδιομέγαρο. Νομίζω ότι συνειδητοποίησε τότε και εκείνος ότι είχε χάσει τις εντυπώσεις και του έφταιξε η “διαιτησία” και όχι η κακή “ομάδα” που είχε – εννοώ η δική του παρουσία στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ».

Στην επισήμανση ότι η κριτική που διατυπώνεται για το ντιμπέιτ είναι ότι ο διάλογος ήταν πιο ζωντανός ωστόσο δεν ακούστηκαν προτάσεις και λύσεις, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Κρατάω ότι ήταν μια πιο ζωντανή συζήτηση σε σχέση με αυτές που μέχρι τώρα είχαμε παρακολουθήσει σε ανάλογες περιπτώσεις -όσο μπορεί κανείς μέσα σε αυτά τα σφιχτά χρονικά πλαίσια. Υπήρξαν κάποια πράγματα, όχι καινούργια βέβαια, άλλωστε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, πόσο μπορεί να πει κάποιος, κάποια καινούργια πράγματα. Θεωρώ όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε μια υπερεπάρκεια ενημέρωσης. Έχουμε καταλάβει τι αντιπροσωπεύει ο καθένας και ποια είναι τα επίδικα ζητήματα».