Σκοποβολή: Ο Ανδρέας Ζαλούμης κέρδισε το «Κύπελλο Λευκωσίας»

Ο Ανδρέας Ζαλούμης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας ήταν ο νικητής του τρίτου αγώνα σπόρτιγκ του Πρωταθλήματος Σκοποβολής 2013, που διεξήχθη την Κυριακή στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, ο χθεσινός αγώνας ήταν ο πρώτος που διοργανώθηκε μετά την απόφαση της ΣΚΟΚ να διεξάγονται μονοήμεροι οι αγώνες, σε σύνολο 75 δίσκων. «Κι αυτό μέσα στα μέτρα της οικονομικής λιτότητας που αποφάσισε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας», όπως αναφέρεται.

Προστίθεται ότι με την ολοκλήρωση του αγώνα, τέσσερις αθλητές βρέθηκαν ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με 69/75, γεγονός που οδήγησε τα πράγματα σε αγώνα μπαράζ.

Τελικά, αναφέρει η ανακοίνωση, ο Ανδρέας Ζαλούμης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας με 9/9 εξασφάλισε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη και στην Α’ κατηγορία, ο Άγγελος Αβραάμ ΣΚΟΛΕΥ τη δεύτερη με 8/9, ο Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ την τρίτη με 7/9, ενώ ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης της ΣΚΟΛΕΜ με 6/9 περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.

Στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Ανδρέας Βασιλείου του ΣΚΟΛΑΡ με 66/75, ενώ πρώτος στην Γ’ κατηγορία τερμάτισε ο Βάσος Βασιλείου της ΣΚΟΚΕΡ με 63/75.

Νικητής στην κατηγορία των βετεράνων ήταν ο Μίκης Φυλακτού της ΣΚΟΛΕΥ με 56/75, στην εφηβική κατηγορία ο Σωτήρης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ με 57/75 και στην κατηγορία των σούπερ βετεράνων, ο Σωτήρης Σεργίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 43/75.

Τέλος στην ομαδική κατάταξη, πρώτευσε η ομάδα “LE UNI SCRAP” με 204/225, ενώ δεύτερη τερμάτισε η σκοπευτική ομάδα της Τράπεζας Κύπρου με 179/225. Με τη νικήτρια ομάδα αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Άγγελος Αβραάμ, Νεόφυτος Σιαλής και Μιχάλης Χριστοδουλίδης.