Σκληρή κριτική Μ. Κασσή στον Γ. Παπανδρέου

Βολές για το ρόλο του στη σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ αλλά και υπαινιγμούς για «στήριξη» στη ΔΗΜΑΡ επεφύλαξε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Κασσής, τονίζοντας ότι «βάλθηκε να κα΄νει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει».

Με αφορμή την παρουσία και την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ο κ. Κασσής κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό «να μας πει και ως πρώην πρωθυπουργός και ως στέλεχος πρώτης γραμμής να έρθει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και να μας τα πει και να διαφωτίσει τους νέους βουλευτές που δεν έχουμε και καμία ευθύνη σε ό,τι είχε γίνει πριν το 2012… Για να τελειώνουμε με αυτό και να λέμε λίγες κουβέντες, το θεωρώ απαράδεκτο αυτό, και ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει. Και την πληρώνουμε…».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» ο κ. Κασσής αναφέρθηκε και στα σενάρια που θέλουν το Γ. Παπανδρέου να στηρίζει τη ΔΗΜΑΡ. «Όλα τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται με τη ΔΗΜΑΡ. Και συγκυριακά η παρουσίαση αυτού του βιβλίου της κ. Κοππά, που μέχρι χθες ήταν ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι υποψήφια της ΔΗΜΑΡ -και όχι μόνο αυτή, αλλά μια σειρά στελεχών».

Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση εάν πρόκειται για υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ είπε «ο κ. Παπανδρέου αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάναμε οι λίγοι που απομείναμε στο ΠΑΣΟΚ, βρήκε την ευκαιρία να πάει να βγάλει πολιτικό λόγο στην παρουσίαση βιβλίων…».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω αν είναι κλειστή ή ανοιχτή (σ.σ. προσπάθεια υπονόμευσης), αλλά η ουσία είναι ότι οι ενέργειες αυτές κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στο σημερινό λίγο μικρότερο ΠΑΣΟΚ, που το έφτασαν εδώ κάποιοι και αντί να απολογηθούν αυτοί για όσα έκαναν, μας ζητάνε και τα ρέστα από την άλλη πλευρά!»

Συνεχίζοντας την κριτική του στον πρώην πρωθυπουργό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε «δεν ξέρω αν οι πολιτικοί της εμβέλειας του κ. Παπανδρέου λειτουργούν με προσωπικά γινάτια, αλλά αν ναι, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας…».