«Σκληρή γλώσσα» Βίκτωρα κατά Περδίκη με φόντο τα δημοσιεύματα

Παρέμβαση Χρίστου Χριστοφίδη

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος,  απάντησε σε πολύ σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργου Περδίκη, με φόντο τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε υποθέσεις ξεπλύματος από το δικηγορικό γραφείο του ΠτΔ και την ανακοίνωση, εκ μέρους του γραφείου του.

Ο Γιώργος Περδίκης, μετά την  ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Αναστασιάδη για δικαστικά μέτρα κατά εγχώριων ΜΜΕ έγραψε στο twitter:

«Τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης έχουν τα χαλια τους. Όταν όμως δέχονται απειλές από τον δικηγορο του ΠτΔ οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα τους. Από αρχαιοτάτων χρόνων ο αγγελιοφόρος δεν τιμωρείται για το μήνυμα. Μάζεψε το δικηγόρο σου πρόεδρε #Cyprus»

Το πιο πάνω tweet εξόργισε τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο, ο οποίος απάντησε με πολύ σκληρή γλώσσα στον Περδίκη:

«Άρχισε τις γαλιφιες προς ΜΜΕ ο μετρ των fake news (θυμάστε fake καταγγελίες/ερωτήσεις για ΠτΔ), o λαϊκιστής του αιώνα (για ψεκασμούς κ άλλα τινά φαιδρά), ο παρέχων ψευδείς υποσχέσεις για διαμοιρασμό βουλευτικής θητείας κ αποσπών επί χρόνια χρήματα κράτους με ψευδείς παραστάσεις».

Στο tweet του Βίκτορα κατά Περδίκη απάντησε ο Χρίστος Χριστοφίδης, ο οποίος ανέφερε ότι είναι απαράδεκτο…

«Ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή άλλες διαφωνίες με τον κ. Περδίκη @gperdikes αυτή η γλώσσα και συμπεριφορά από στενό συνεργάτη του  @AnastasiadesCY ΠτΔ είναι εντελώς απαράδεκτη. Πρόκειται για βουλευτή κ αρχηγό κόμματος.Η προσπάθεια φίμωσης είναι πρόκληση προς την κοινωνία #Cyprus»

Και η απάντηση Βίκτωρα δεν άργησε…