Σιζόπουλος σε Φαίδωνα: Να μην νομίζεις ότι είσαι γκάνγκστερ και κάουμπόϊ που θα τα βάλεις όλα σε τάξη

«Θα μιλήσουμε για όλα Δήμαρχε. Για να μην νομίζεις ότι είσαι γκάνγκστερ και κάουμπόϊ που θα τα βάλεις όλα σε τάξη», τόνισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος σε τηλεοπτική παρέμβαση του στη μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, “Από Μέρα σε Μέρα”.

Η κόντρα μεταξύ των δύο έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου περί παρέμβασης Σιζόπουλου για τουρκοκυπριακή περιουσία που κατέχει στην Πάφο ο ζωγράφος Ανδρέας Χαραλαμπίδης από το 1972.

Ο Φαίδωνας κατηγόρησε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και για εταιρεία του η οποία πώλησε τεμάχια δηλώνοντας άλλο χρηματικό ποσό.

Σε παρέμβαση του ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος  εκτός του ότι απέρριψε τα όσα του καταλογίζει ο Δήμαρχος Πάφου, τον προειδοποίησε ότι σύντομα θα ανοίξει κεφάλαια στα οποία φαίνεται ότι ο κ. Φαίδωνος είχε προβεί σε παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σιζόπουλος αναφέρθηκε σε εικονικά δάνεια εταιρείας της οποίας ο νυν Δήμαρχος ήταν υπάλληλος αλλά και για το εργοστάσιο χρυσού, στο οποίο όπως είπε, είχε παρέμβαση. «Θα μιλήσουμε για όλα Δήμαρχε. Γιατί θεώρησες ότι η ανωτερότητα που επιδείξαμε ήταν αδυναμία. Το αντίθετο, δύναμη είναι και θα το διαπιστώσεις σύντομα, για να μην νομίζεις ότι είσαι γκάνγκστερ και κάουμπόϊ που θα τα βάλεις όλα σε τάξη».

Απευθυνόμενος στον κ. Φαίδωνος, ο κ. Σιζόπουλος, διερωτήθηκε:

«Αφού θεωρείς ότι έχω κάνει κομπίνα όπως λες, γιατί όταν πριν μερικούς μήνες πήγες στο ΤΑΕ δεν έδωσες το όνομά μου; Κι αφού ήσουν υπάλληλος εταιρείας και γνώριζες γιατί δεν κατήγγειλες τότε και το κάνεις τώρα; Είσαι συνένοχος και συγκάλυψες;».

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι πριν από ένα μήνα έλαβε στοιχεία ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν υπάλληλος εταιρείας, όπως του υπέδειξε ο κ. Σιζόπουλος. Σχετικά με την αναφερόμενη εταιρεία, ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε για τον κ. Φαίδωνος:

«Ποιανού ήταν υπάλληλος τότε; Ήταν ή δεν ήταν υπάλληλος της εταιρείας; Γιατί δεν κατήγγειλε τότε και το κάνει τώρα; Ή μήπως κάποιοι άλλα λεφτά έδιναν σε αυτούς που αγόραζαν και άλλα δήλωναν στην εταιρεία τους και καρπώνονταν τη διαφορά;».

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε ότι είναι όλα στον Φόρο Εισοδήματος και κάλεσε τον Δήμαρχο να προσέχει τις δικές του δραστηριότητες, με τον κ. Φαίδωνος να απαντά ότι το μόνο εισόδημα που έχει είναι αυτό του Δημάρχου.