Σιγή ιχθύος από ΔΗΚΟ-Επιτελείο Παπαδόπουλου για τα Ταμεία Προνοίας λέει ο Προδρόμου

“Με βαριές εκφράσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου και το ΔΗ.ΚΟ. αφορμολογούνται ότι δήθεν η Κυβέρνηση θα καταργούσε το Ταμείο Αλληλεγγύης τον Οκτώβριο. «Θα» καταργούσε” σημειώνει σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου.

Παράλληλα σημειώνει πως “Σήμερα όμως έχουμε ενώπιόν μας το Ταμείο Αλληλεγγύης. Σήμερα έχουμε και Συμπληρωματικό Προϋπολογισμό για την πρώτη προικοδότησή του. Μένει να γίνουν οι Κανονισμοί του, με τη συνεργασία όλων ελπίζουμε, για να ξεκινήσει”.

“Το καθοριστικό όμως είναι ότι σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα και πλεονάσματα που επιτρέπουν τις πολιτικές του Προέδρου Αναστασιάδη προς όφελος των πολιτών. Το επιτελείο Παπαδόπουλου, όπως και το ΔΗ.ΚΟ., ξέρουν να δυσφημούν αναίτια και να καταγγέλλουν. Όταν όμως παίρνουν απαντήσεις που καταρρίπτουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους, τηρούν σιγήν ιχθύος” αναφέρει.

Όπως σήμερα, συνεχίζει ο κ. Προδρόμου, “που δεν τους ακούμε να λένε κάτι μετά την απάντηση που πήραν χτες από τον αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Όταν καταρρίφθηκε ο ισχυρισμός τους ότι η Κυβέρνηση δεν τηρεί τη δέσμευσή της για αποκατάσταση των Ταμείων Προνοίας, με την υπόδειξη ότι έχουν διατεθεί ήδη €300 εκατ. και διατίθενται τώρα άλλα €165 εκατ. για το σκοπό αυτό και επομένως η Κυβέρνηση τηρεί τη δέσμευσή της, κάνουν ότι δεν άκουσαν!”.

“Σφυρίζουν αδιάφορα και ξεκινούν για την επόμενη συκοφαντική επινόησή τους. Αυτού του είδους η προεκλογική εκστρατεία δεν δίνει όμως απαντήσεις ούτε στα ερωτήματα ούτε στις ανάγκες και προσδοκίες των πολιτών” καταλήγει.