Σε ξένους μην ελπίζεις

Του Μάριου Μυλωνά*

Ποτέ ο ελληνισμός δεν είδε καλό προσδοκώντας στην βοήθεια των ξένων. Έτσι μας δίδαξε η ιστορία μας με αμέτρητα τα παραδείγματα κύριοι πολιτικάντηδες για αυτό ανοίξτε τα μάτια και μην στηρίζεστε σε ανούσιες συμμαχίες.

Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή στρατιωτικά για αυτούς που δεν γνωρίζουν και για αυτούς που ξέχασαν, και οικονομικά για αυτούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Δεν αποφασίζουμε εμείς. Αποφασίζουν για εμάς οι μόνιμες επιτροπές κατοχής…που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα και τη διαφεντεύουν με την συγκατάθεση κυβερνώντων και κόμματων. Και ας μην ελπίζουμε σε ξένους για στρατιωτική η οικονομική βοήθεια αφού οι ξένες δυνάμεις μας θέλουν στρατιωτικά και οικονομικά αδύνατους και που μας έχουν επιβάλλει αυτό το καθεστώς εθνικής υποδούλωσης.

Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας ,με καινούργιες στρατηγικές ,και αλλαγή νοοτροπιών αλλά με όλους εσάς τους ανήθικους εντολοδόχους και εθνικούς μειοδότες σε νευραλγικούς τομείς του κράτους, της δημόσιας υπηρεσίας ,τους ημικρατικους οργανισμούς και όχι μόνο είναι αδύνατο να αλλάξει κάτι και αυτό δεν το λέμε εμείς το λένε οι πράξεις σας και η διαφθορά σας.

Οι Τούρκοι αλωνίζουν στην Κύπρο και στο Αιγαίο

Οι λαθρομετανάστες αυξάνονται μέρα με τη μέρα

Σκάνδαλα επί σκανδάλων προκαλούν την οργή, απογοήτευση , αγανάκτηση ,προκαλώντας μας αναγούλα για την κατάντια από απλούς διευθυντές μέχρι θεσμικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους .

Οι κυβερνώντες μας σώζουν διαρκώς με την ανάπτυξη που μόνο αυτοί βλέπουν.

Τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη για την άμυνα φαγώθηκαν . Ο στρατός μας παραμένει το λιγότερο αδύνατος και αποδιοργανωμένος αν και τα στελέχη μας διαθέτουν τον επαγγελματισμό και τα ψυχικά αποθέματα να αποτρέψουν οποιαδήποτε τουρκική απειλή και όχι μόνο, φτάνει να εξοπλιστούν καταλλήλως.

Και προς απογοήτευση πολλών στο πατριωτικό μέτωπο Λακεδαιμόνιοι δεν υπάρχουν ταμπέλες ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε κεντρώοι ούτε κουμουνιστές ούτε αναρχικοί ούτε ναζιστές και φασίστες, ούτε κόμματα ούτε οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν μόνον γνήσιοι Έλλην κύπριοι πατριώτες.

Δεν μας ενδιαφέρει τη λένε οι πλαστογράφοι της ιστορίας, μας ενδιαφέρει τι λέγουν οι Άγιοι της εκκλησιάς μας και οι ήρωες που ξεσηκώθηκαν και μας χάρισαν την ελευθερία , ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Γνωρίζουμε κύριοι πολιτικάντηδες ότι είμαστε οι αδύναμοι όπως συχνά αναφέρεται ,αλλά πότε ήμασταν οι δυνατοί? Πάντα ήμασταν οι αδύναμοι και πάντα τα βάζαμε με πολυάριθμους στρατούς και αυτοκρατορίες και σχεδόν πάντα είμεθα οι νικητές .

Ως Πατριωτικό Μέτωπο Λακεδαιμόνιοι νιώθουμε την τουρκική απειλή και συμμεριζόμαστε την απέχθεια και την αηδία του κυπριακού λάου προς το σάπιο πολίτικο σύστημα. Και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ενίσχυση και αναδιοργάνωση της εθνικής φρουράς. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δούμε τους ένοχους των οικονομικών σκανδάλων στην φυλακή ,δέσμευση των περιουσιών τους και τα χρήματα τα όποια απομυζούσαν από τον λαό να επιστραφούν στους δικαιούχους τους . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ 100% στα εθνικά μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επιστροφή ΟΛΩΝ των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, την εκδίωξη ΟΛΩΝ των εποίκων,

την αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων, την ελευθερία της ιδιοκτησίας, εγκατάστασης και διακίνησης για όλους τους πολίτες και την εξακρίβωση της τύχης των αγνοούμενων μας. Αγνοούμενοι είναι μοναχά για αυτούς που τους πρόδωσαν με τις πολιτικές τους. Για εμάς είναι αιχμάλωτοι πολέμου μέχρι να δημοσιοποιήσου πώς πραγματικά δολοφονηθήκαν αυτοί οι άνθρωποι.

Απαιτήσεις που για εσάς φαντάζουν τρελές, Όπως αποκαλείται και εμάς τρελούς, αλλά όπως έλεγε ο αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελοί, δεν

κάναμε την επανάσταση…….

«Όταν αποφασίσαμε να κάμουμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχουμε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε; «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με τα σιταροκάραβα βατσέλια». Αλλά, ως μια βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας και εκάμαμε την επανάσταση».

*Πρόεδρος Πατριωτικού Μετώπου Λακεδαιμόνιοι