Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 18χρονος μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 18χρονος μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 18χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε νέα τροχαία σύγκρουση, στη Λεμεσό. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε και 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10μ.μ. χθες, στην οδό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν ο 18χρονος και ο 19χρονος.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 18χρονος αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Ο 19χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται, από το ιατρικό προσωπικό, σοβαρή αλλά χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Εναντίον του 51χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.