Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο του αείμνηστου Τ. Μητσόπουλου

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και άλλων επισήμων τελέστηκε σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα το σαρανταήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου, τέως Υπουργού Αμυνας, Τάσου Μητσόπουλου.

Του μνημοσύνου προέστη ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος και σ’ αυτό παρευρέθηκαν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, οι αρχηγοί του ΓΕΕΦ και της Αστυνομίας, οι ηγέτες του ΔΗΣΥ, του ΕΥΡΩΚΟ και των Οικολόγων, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, οι Δήμαρχοι Λάρνακας, Αραδίππου και Παραλιμνίου, βουλευτές, μέλη της στρατιωτικής, πολιτειακής και εκκλησιαστικής ηγεσίας, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και πλήθος κόσμου.

Capture3455

Μετά το μνημόσυνο, δημιουργήθηκε πομπή προς το Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου όπου τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Κιτίου τρισάγιο στον τάφο του Τάσου Μητσόπουλου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε: «Tο ήθος του Τάσου ας είναι καθοδηγητής σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που χρειαζόμαστε πρότυπα αλλά και μειλίχιο και συνετό πολιτικό λόγο. Ο Θεός ας αναπάψει τη ψυχή του».

Capture