Σε καραντίνα ο 30χρονος Ed Sheeran – Θετικός στον κορωνοϊό

Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) δήλωσε την Κυριακή ότι βρέθηκε θετικός στη νόσο COVID-19 και είναι υποχρεωμένος να τεθεί σε καραντίνα, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του.

Ο 30χρονος Βρετανός ποπ σταρ ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι όσο θα παραμείνει απομονωμένος θα δώσει συνεντεύξεις και παραστάσεις από το σπίτι του.

«Γρήγορη σημείωση για να σας πω ότι δυστυχώς βγήκα θετικός στην Covid, επομένως βρίσκομαι τώρα σε απομόνωση και ακολουθώ τις κυβερνητικές οδηγίες», έγραψε ο Σίραν στο Instagram. «Σημαίνει ότι τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω με οποιεσδήποτε προσωπικές δεσμεύσεις, επομένως θα κάνω όσες προγραμματισμένες συνεντεύξεις/παραστάσεις μπορώ από το σπίτι μου. Ζητάω συγγνώμη όποιον απογοήτευσα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Οι εκπρόσωποι δεν ανακοίνωσαν ακόμα ποιες παραστάσεις ακυρώνει και ποιες θα πραγματοποιήσει από το σπίτι.

Το νέο άλμπουμ «Equals» που περιλαμβάνει 14 τραγούδια μεταξύ των οποίων το νούμερο ένα σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο Shivers και Bad Habits, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Sheeran εμφανίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο των εναρκτήριων βραβείων Earthshot Prize, που διοργανώθηκαν από τον Πρίγκιπας Ουίλιαμ και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον.