Σε εξέλιξη η συνεδρία του Άτυπου συμβουλίου αρχηγών

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή  στο Προεδρικό η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, αναφορικά με τις εξελίξεις για τη συνομολόγηση κοινού ανακοινωθέντος, για έναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό.

Στη συνεδρία του Άτυπου Συμβουλίου Αρχηγών συμμετέχουν από πλευράς των κομμάτων ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης και ο Γενικός Γραμματέας των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Παρόντες είναι επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αργότερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, όπου την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά και τον ΥΠΕΞ Ευάγγελο Βενιζέλο.