Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία οδηγών ταξί στην είσοδο της Λευκωσίας

Μέλη της Αστυνομίας, στους δρόμους για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί, στη Λευκωσία. Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν την πορεία τους από το Στάδιο ΓΣΠ και κατευθύνθηκαν προς τα φώτα Καλησπέρα, όπου πραγματοποιούν ολιγόλεπτη στάση, αποκόπτοντας για μερικά λεπτά τη λεωφοριολωρίδα. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για διασφάλιση της απρόσκοπτης διέλευσης των οχημάτων.

Ακολούθως, οι οδηγοί ταξί θα κατευθυνθούν προς το Προεδρικό Μέγαρο, διαμέσου της λεωφόρου Αθαλάσσας. Από εκεί θα ακολουθήσουν διαδρομή από τις λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη – Γρίβα Διγενή και από τη διασταύρωση Μετοχίου, θα πορευθούν προς το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, μέλη της Αστυνομίας θα συνοδεύουν τους διαμαρτυρόμενους οδηγούς, ενώ αστυνομικοί θα βρίσκονται και σε κύριες οδικές διασταυρώσεις, με σκοπό την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων και την απρόσκοπτη διακίνηση της τροχαίας κίνησης.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.