Σε εξέλιξη αστυνομκή επιχείρηση στο Κρυονέρι για τον εντοπισμό 4 ληστών

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 03:00 τα ξημερώματα στην περιοχή  του Κρυονερίου και Αγίου Στεφάνου όπου εντοπίστηκε τετραμελής σπείρα αλλοδαπών ληστών εξοπλισμένη με αυτόματα όπλα. Οι τέσσερις ληστές , που φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κουκούλες, εισέβαλλαν σε σπίτι στη Ν. Ερυθραία στη οδό Παπαναστασίου, όμως έγιναν αντιληπτοί  από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού οι οποίοι έθεσαν σε λειτουργία το συναγερμό μέσω του οποίου ενημερώθηκε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή ενεπλάκησαν με τους ληστές οι οποίοι στην προσπάθεια τους να αποδράσουν σταμάτησαν στην Εκάλη διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο δημοσιογράφο Μάκης τριανταφυλόπουλος, και αφού τον έβγαλαν δια της βίας εξαφανίστηκαν.
Ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν ενημερωθεί ε αποτέλεσμα να καταλήξουν  με το κλεμμένο όχημα  μέσα σε ρέμα στο τέρμα της Λεωφ. Κρυονερίου όπου οι δράστες προσπάθησαν να απομακρύνονται πεζοί.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε με τους δράστες να έχουν εγκλωβιστεί σ’ ένα ρέμα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις ανταλλαγές πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Πάνω από την περιοχή πετάει αστυνομικό ελικόπτερο ενώ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και δυνάμεις των ΕΚΑΜ «χτενίζουν» την περιοχή.