Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός μετά την ΒΙΑΙΗ σύλληψη νεαρής! (Video)

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο εν λόγω αστυνομικός συμπεριφέρθηκε βάναυσα στη νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του κατά άλλων νεαρών όταν έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός στο Τέξας μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την επέμβασή του σε πάρτι, όπου χρησιμοποίησε το βάρος του για να καθηλώσει στο έδαφος μία έφηβη αλλά έβγαλε και όπλο κατά νεαρών που επιχείρησαν να την υπερασπιστούν.

Στο βίντεο φαίνεται μια χαοτική κατάσταση με τον αστυνομικό να κάνει μια… κινηματογραφική τούμπα στο έδαφος, χωρίς κανένα λόγο, και τα πνεύματα να οξύνονται όσο η συμπεριφορά του γίνεται πιο έντονη.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καβγάς ανάμεσά σε μάνα και κόρη, στο πάρτι. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και άρχισε να καθίζει όλους τους παρευρισκόμενους στο έδαφος και να τους περνά χειροπέδες χωρίς κανένα λόγο. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο εν λόγω αστυνομικός συμπεριφέρθηκε βάναυσα στη νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του κατά άλλων νεαρών όταν έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

Ανακοίνωση της αστυνομίας της περιοχής ανέφερε πως έγινε πλήθος κλήσεων σχετικά με το πάρτι και πως οι νεαροί δεν ζούσαν στην περιοχή ούτε είχαν άδεια να βρίσκονται εκεί και αρνούνταν να φύγουν. Για τον εν λόγω αστυνομικό σημειωνόταν πως τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Εντωμεταξύ το βίντεο προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις στα social media. Σύμφωνα με τον άνδρα που τράβηξε το βίντεο, πολλοί από εκείνους που πήγαν στο πάρτι- για το τέλος της σχολικής χρονιάς- ήταν καλεσμένοι ενώ άλλοι πήδηξαν το φράχτη για να μπουν. «Νομίζω πως ένα τσούρμο λευκοί γονείς θύμωσαν που ένα τσούρμο μαύρα παιδιά που δεν ζουν στη γειτονιά τους μπήκαν στην πισίνα», τόνισε.

Άλλοι παρευρισκόμενοι λένε πως η αστυνομία κλήθηκε όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ των συμμετεχόντων στο πάρτι και ενήλικων κατοίκων που έκαναν ρατσιστικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο