Σε δέκατη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ανθούπολη

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και δέκατου προσώπου για την απόπειρα φόνου του 34χρονου στην Ανθούπολη. Ο ύποπτος εντοπίστηκε στην οδό Καλλιθέας στη Λάρνακα.

Συνελήφθησαν εννέα πρόσωπα ενωρίτερα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου στις 23/4/2024 στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη εννέα προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 49, 46, 45, 40, 39, 30, 28, 27 και 21 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους. Πρόκειται για δύο ελληνοκύπριους και επτά αλλοδαπούς.

Όπως ανέφερε νωρίτερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, κατά τις έρευνες εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων τα οποία εκτιμάται ότι σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Τα τεκμήρια αυτά θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να βοηθήσουν το ανακριτικό έργο. Άφαντο παραμένει επίσης το φονικό όπλο και το σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε κατά την εγκληματική ενέργεια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.