Σερντάρ Ντεκτάς: Ο “σωτήρας” των Κυπριακών Αερογραμμών !!!

Πριν από μερικές μέρες ο ψευδο-αναπληρωτής πρωθυπουργός των κατεχόμενων εδαφών μας, υιός του Ραούφ Ντεκτάς, Σερντάρ έκανε δηλώσεις αναφέροντας  σε όλα τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ότι θέλει να αγοράσει το 50% των Κυπριακών  Αερογραμμών.

Με αυτό το τρόπο είπε οι ΚΑ, θα μπορέσουν να  συνεχίσουν τις πτήσεις τους από τη Λάρνακα προς την Ευρώπη  καθώς επίσης και από τη Τύμπου προς Τουρκία.

Με λίγα λόγια ο υιός Ντεκτάς ζητά καταρχήν συνεταιρισμό με τις ΚΑ σαν  ένα ξεκίνημα ούτως ώστε όπως έχει δηλώσει να μην κλείσει η εταιρεία.

Τέτοια προκλητικότητα, όχι πως δεν τη περιμέναμε δηλαδή, αλλά το θράσος του Σερντάρ Ντεκτάς αυτή τη φορά είναι άνευ προηγουμένου….

Τον έπιασε ο “πόνος” ξαφνικά για τη διάσωση των Κυπριακών Αερογραμών;

Ο απώτερος σκοπός βέβαια του υιού Ντεκτάς είναι άλλος….

Ας μη ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Σερντάρ Ντεκτάς πρωτοστάτησε στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων σώζοντας έτσι τους τουρκοκυπρίους από το “λιμό της πείνας”…

Ο ίδιος είχε “πιάσει στον ύπνο” την τότε κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου, ανοίγοντας άρον- άρον τα οδοφράγματα και αυτή τη στιγμή δίνουμε εκατομμύρια ευρώ στους τούρκους, τονώνοντας έτσι την οικονομία τους…

Και τώρα μας κοροιδεύουν κιόλας και θέλουν να αγοράσουν και τις ΚΑ, για να τις σώσουν…..