Σεργουλόπουλος: Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα «με αγάπη μωρό μου»

Για την αποδοχή, την αγάπη, το στίγμα και την προκατάληψη, μίλησαν άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, και μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.

Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση να φτιάξει τη δική του οικογένεια, την αγάπη που έχει πάρει από το περιβάλλον του αλλά και την απόφαση που ανακοίνωσε στον σύντροφό του.

«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, με μεγάλωσε με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα αισθανόμουν και εγώ την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν γίνεται αυτό”» δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

«Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να το μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησα “με αγάπη μωρό μου“» σχολίασε ολοκληρώνοντας.