Σελινόπουλος: Η κατάθεση Μιλτιάδη Νεοφύτου φωτογραφίζει τη διαφθορά στη Κυπριακή κοινωνία

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, δήλωσε σήμερα ότι «Πράγματα και θαύματα ακούστηκαν και σήμερα στην κατάθεση του Μιλτιάδη Νεοφύτου στο Δικαστήριο, τα οποία εάν ισχύουν, χρήζουν ενδελεχούς διερεύνησης, αφού άπτονται ποινικών αδικημάτων εκ μέρους του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια».

Και πρόσθεσε ότι «Ο ισχυρισμός Μιλτιάδη Νεοφύτου ότι σε πληρωμές προς αυτόν από τον Δημήτρη Χριστόφια για τις επιδιορθώσεις των δύο σπιτιών του, αλλάχθηκαν οι ημερομηνίες πληρωμής στις αποδείξεις για να φαίνονται ότι έγιναν 2 Ιανουαρίου 2013 και όχι στις 12 Απριλίου και 31 Μαϊου, είναι καταπελτικός».

Ο κύριος Σελινόπουλος τόνισε ότι «το γεγονός μάλιστα ότι ο κύριος Χριστόφιας μπορούσε -σύμφωνα πάντα με τον κύριο Νεοφύτου- να πληρώσει μετρητά 100.000 ευρώ και 80.000 ευρώ, την περίοδο αμέσως μετά το κούρεμα, και με τους τραπεζικούς περιορισμούς στο όριο ανάληψης τότε να είναι εν ισχύ, το αφήνουμε στην κρίση του κυπριακού λαού να το κρίνει, εάν ισχύει».

«Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Κύπρου, που επιχειρηματίας ζητά αποζημιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας» ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος.

«Οι πολίτες παρακολουθούν με το στόμα ανοιχτό τους ισχυρισμούς του κυρίου Μιλτιάδη Νεοφύτου, ωστόσο τον τελικό λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη» είπε καταληκτικά ο κύριος Σελινόπουλος.