Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους – Πως θα επηρεάσει αυτά τα ζώδια

Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους – Πως θα επηρεάσει αυτά τα ζώδια

Σεληνιακή Έκλειψη 30/11 : Χαρούμενη πανσέληνος! Καλή σεληνιακή έκλειψη! Η πανσέληνος του Νοεμβρίου ονομάζεται Παγωμένη Σελήνη ή Σελήνη του κάστορα.

Οι εκλείψεις είναι μεγάλη υπόθεση στην αστρολογία, καθώς καταλύουν τις συγκλονιστικές ανατροπές και τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή μας. Γι’ αυτό η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2020, που είναι και η πρώτη έκλειψη της σεζόν, θα φανεί τόσο ισχυρή.

Αυτή η πανσέληνος αναδύεται στις 30 Νοεμβρίου στο αέρινο και πνευματικό ζώδιο των Διδύμων και θα μας ζητήσει να συνδυάσουμε τη λογική μας πλευρά, με τη συναισθηματική μας διαίσθηση.

Αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη της πανσελήνου του Νοεμβρίου, τότε ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τόσο την καρδιά όσο και το μυαλό σας. Ο Νοέμβριος του 2020 γεμίζει με την ενέργεια της αλλαγής και αυτός ο συνδυασμός πανσελήνου / έκλειψης ολοκληρώνει τον μήνα με μια συγκλονιστική έκρηξη.

Καθώς λαμβάνει χώρα στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων, περιμένετε να αναδυθούν πολλές νέες πληροφορίες στην επιφάνεια. Παρόλο που ενδέχεται να μην μπορούμε να ελέγξουμε τους ανέμους της μοίρας που φέρνει αυτή η σεληνιακή έκλειψη της πανσελήνου στους Διδύμους, είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και να εκφράσετε τις ανησυχίες σας μέσω της σεληνιακής σύγχυσης.

Με όλη τη σεληνιακή δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στη ζώνη των Διδύμων, και τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια θα δεχτούν προκλήσεις κάτω από την έκλειψη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς θα επηρεάσει αυτά τα 4 ζώδια, η πανσέληνος.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη που πέφτει στην περιοχή του ζωδίου σας τα τελευταία 20 χρόνια Δίδυμοι, οπότε θα νιώσετε τα αποτελέσματά της πιο δυνατά, από οποιονδήποτε άλλο. Θα είναι μάλιστα ζωτικής σημασίας να ακούσετε τη δική σας καρδιά, κατά τη διάρκεια αυτής της μετασχηματιστικής περιόδου. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βάζατε τις ανάγκες πρώτα. Κάντε τις ανάγκες σας προτεραιότητα και αφήστε τον αληθινό εαυτό σας να λάμψει, ακόμη και μέσα από τα σύννεφα της καταιγίδας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Έχετε εστιάσει την προσοχή σας σε κάτι μεγάλο στη δουλειά, Παρθένε και αυτή η έκλειψη θα σηματοδοτήσει μια κλιματική καμπή στο επαγγελματικό σας ταξίδι. Η προώθησή σας, βρίσκεται σε εξέλιξη! Ήρθε η ώρα να ενισχύσετε το παιχνίδι σας στην δουλειά και να επιδείξετε τις ικανότητές σας. Οι άνθρωποι παρατηρούν τα ταλέντα σας και εκτιμούν αυτά που προσφέρετε! Οπότε μην ντρέπεστε όταν πρόκειται να αποκτήσετε την επιβράβευση για τα επιτεύγματα που έχετε πραγματοποιήσει.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, μπορείτε να είστε διστακτικοί με τις δεσμεύσεις Τοξότη. Όμως, οι αναταραχές αυτής της έκλειψης πανσελήνου θα σας αναγκάσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σχετικές με την ερωτική σας ζωή.

Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά! Αν αφήσετε τον φόβο που έχετε με τις δεσμεύσεις, τότε μπορείτε να πετύχετε. Η αίσθηση της περιπέτειας δεν χρειάζεται να εξουδετερωθεί από τον έρωτα…..ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε για τις ανάγκες σας. Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας σε νέους τρόπους συνεργασίας.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή η έκλειψη πέφτει στον τέταρτο οίκο – του σπιτιού, της οικογένειας και των αναμνήσεων – Ιχθύες, που είναι από τα πιο ευαίσθητα και ευάλωτα μέρη του χάρτη σας. Το επίκεντρο τώρα είναι να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και να μετριάσετε τις ανησυχίες σας, κάτι που μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το αναμενόμενο.

Φτιάξτε το πρόγραμμά σας έτσι, ώστε να περάσετε μια χαλαρή βραδιά για να ηρεμήσει το μυαλό σας από τυχόν σεληνιακά χτυποκάρδια. Το ευχάριστο φαγητό, η χαλαρή ατμόσφαιρα και οι ρομαντικές κωμωδίες, θα ενισχύσουν το πνεύμα σας. Θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς, ακόμα κι αν παλεύετε με κάποιες συναισθηματικές μάχες.