Σεληνιακή Έκλειψη Πανσελήνου στον Αιγόκερω – Προβλέψεις

Έχουμε μια πανίσχυρη Σεληνιακή Έκλειψη Πανσελήνου στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020.

Σας παροτρύνει να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να κάνετε κάτι για τα πράγματα που επιθυμείτε στη ζωή.

Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση, την οικογένεια, καλύτερες συνθήκες εργασίας, φήμη, χρήματα, καλύτερη υγεία ή όλα τα παραπάνω!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον στωικό Αιγόκερω. Από εκεί θα σχηματίσει το πρωί ένα ευεργετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Έτσι θα συνδυαστεί ο συναισθηματικός ρεαλισμός, με τον κόσμο των ονείρων και της συλλογικής υπέρβασης!

Αυτό το εξάγωνο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να συντονιστείτε ξανά με τις ελπίδες και τα ιδανικά σας.Με το περιβάλλον ανεμπόδιστο μετά και τη χθεσινή Έκλειψη Σελήνης, μπορείτε να αρχίσετε να οραματίζεστε ένα νέο μονοπάτι προόδου… Να βάζετε πιο υγιείς συνήθειες και ομάδες στον κόσμο σας!

Η στιγμή είναι εξαιρετική για να εξετάσετε τα όνειρά σας για το μέλλον: Θα σας βοηθήσει η συναισθηματική και πνευματική επαφή με τις ανώτερες αξίες σας. Αυτές οι αξίες και η αλήθεια σας μπορούν να βοηθήσουν να παραμείνετε ισορροπημένοι, καθώς διαπερνάτε τις συνεχείς προκλήσεις αυτής της χρονιάς!

Το απόγευμα, η Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα στα εδάφη του Αιγόκερω. Και πάλι ο ρεαλισμός που επικρατεί επί του παρόντος, συναντά την απαίτηση για συγκρατημένη αισιοδοξία, υπολογισμένα ρίσκα και τις αμετάκλητες αλλαγές ανά το παγκόσμιο!

Η πλανητική ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών είχε ασυνήθιστα έντονη δραστηριότητα. Η έναρξη του φετινού Ιουλίου ήταν αφυπνιστική και καταλυτική, φέρνοντας καινούργια κατανόηση και προάγοντας την ενεργητικότητα. Ίσως αυτό το απόγευμα να μπορέσετε να καταμετρήσετε τους συναισθηματικούς σας πόρους… Να σκεφτείτε τρόπους να θέσετε σε προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σας!

Κριός

Ποιες είναι οι υψηλότερες φιλοδοξίες σας? Υπάρχει διαφθορά στην κορυφή? Μήπως βιώνετε μια αλλαγή ηγεσίας? Ώρα να επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στην αύξηση της κοινωνικής σας θέσης και στην σοβαρή ανάπτυξη του προφίλ σας. Δεν πρόκειται για το βιοποριστικό σας ζήτημα. Πρόκειται για τη φήμη και τις τιμές… για να λάβετε τον σεβασμό που χρειάζεστε ή ακόμη και να γίνετε αρχηγός στον τομέα σας. Ώρα να βρείτε ένα σταθερό επιχειρηματικό σχέδιο για την επιτυχία σας! Αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να γυρίσει το πηδάλιο σας προς μια γενναία νέα κατεύθυνση. Ενδέχεται να είναι μια ριζοσπαστική αλλαγή σταδιοδρομίας, με μια σημαντική αλλαγή ρόλου και ευθυνών.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου στον Αιγόκερω: Καριέρα, φήμη, δημόσια εικόνα, ευθύνες, γονιμότητα, κατεύθυνση ζωής, αφεντικά, αρχές, ηγέτες.

Θετικό δυναμικό: Μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από ένα καινούργιο έρωτα, των παιδιών ή ενός δημιουργικού έργου.

Ταύρος

Έχετε ακαδημαϊκές φιλοδοξίες? Θέλετε να μεταδώσετε τις ιδέες σας σε μεγαλύτερο κοινό? Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο εξωτερικό? Αυτή η σεληνιακή έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε την επιρροή σας και να προβάλετε τον εαυτό σας με επιτυχία. Είναι η ευκαιρία σας να καλλιεργήσετε την πνευματική σας ικανότητα και τα προσόντα σας. Αγγίξτε τα αστέρια!

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου : Ταξίδια, ακαδημαϊκά, εκδόσεις, VIP & μέντορες, εκπαίδευση, ιδέες και φιλοσοφία, θρησκεία, θέματα νομικά και μεταναστευτικά, οι μελλοντικές σας προοπτικές.

Θετικό δυναμικό: Το σπίτι και η οικογένειά σας, σας προσφέρουν οικονομική ενίσχυση καθώς και συναισθηματική υποστήριξη.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα, που αφορά μια επιχειρηματική ή οικονομική συνεργασία. Ήρθε η ώρα για να προσπαθήσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας ή να συμφωνήσετε να χωρίσετε φιλικά. Οι οικονομικοί σας δεσμοί με την τράπεζα, ένα συνεργάτη ή τον ερωτικό σας σύντροφο έρχονται στο προσκήνιο και σας προτρέπουν να σχεδιάσετε μια νέα πορεία. Ένα δώρο έρχεται χωρίς δεσμεύσεις. Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι επίσης γεμάτος εκπλήξεις. Αναζητήστε τους προσωπικούς σας πόρους για να βρείτε λύσεις στα διλήμματά σας. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί μια σύνθετη ψυχολογία, που σας επιβάλλει τη σημασία της επιβολής δομής στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη δοκιμάζει τις ικανότητες της εμπιστοσύνης στις σχέσεις σας… στο μέγιστο βαθμό!

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Κοινά οικονομικά, συγχωνεύσεις, δάνεια, φόροι, επιχορηγήσεις, χορηγίες, ασφάλιση. Στενές σχέσεις, συναισθηματικές και οικονομικές αλληλεξαρτήσεις.

Θετικό δυναμικό: Το άνοιγμα καναλιών επικοινωνίας συμβάλλει στη σταθεροποίηση της σχέσης σας.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος ρίχνει τον προβολέα στις σχέσεις σας. Καλύπτονται οι ανάγκες σας? Τι πρέπει να αλλάξει? Είσαι αυτοί που φροντίζουν τα πάντα? Θα δεσμευτείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και στις απαιτήσεις των γύρω σας. Είστε ελεύθεροι? Τι πρέπει να αλλάξετε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει ένα είδος πάλης μέχρι εσχάτων… ή μια συμβατική συμφωνία που αλλάζει τη ζωή σας. Είστε σε σχέση? Κάτι πρέπει να αλλάξει στη σχέση σας. Αν έχετε κολλήσει, τότε έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, μια αλήθειας, που φέρνει μια δομική αλλαγή. Αναρωτιέστε αν θέλετε να είστε μαζί? Ελέγξτε την ερωτική σας συμβατότητα με το σύντροφό σας. Η καριέρα σας είναι γεμάτη εκπλήξεις. Προσβλέψτε στον εαυτό σας, διοργανώσετε εκδηλώσεις και αναλάβετε τον έλεγχο.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Γάμος, σχέσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες, πράκτορες, εργολάβοι, άλλα άτομα, συναντήσεις μεταξύ ίσων, φανεροί εχθροί, ανταγωνιστές.

Θετικό δυναμικό: Τα ταλέντα σας λάμπουν στην εργασία. Η ενέργεια που επενδύετε στην απασχόληση ή την υγεία… αποδίδει.

Λέων 

Ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε, για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας? Αυτή η πανσέληνος ξυπνά τις φιλοδοξίες σας για μια καλύτερη καθημερινότητα. Ίσως είναι η ώρα να αναζητήσετε μια διαφορετική δουλειά ή να οδηγήσετε την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση. Οι πεποιθήσεις και η πίστη σας μπορεί να κλονιστούν συθέμελα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να ερευνήσετε τι κρύβεται…ώστε να φτάσετε στην αλήθεια.

Ωστόσο, μην παραμελείτε την υγεία σας. Είναι η ιδανική στιγμή για αλλαγή διατροφής και άσκησης. Αποτοξινώστε το σώμα σας και αναζωογονήστε τα κύτταρά σας! Ώρα να φτιάξετε ένα ρεαλιστικό σχέδιο και να το τηρήσετε!

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Εργασία, δουλειά, υγεία, βοήθεια, καθημερινή ρουτίνα, προγράμματα, προπόνηση, δεξιότητες, έργα, διατροφή και άσκηση, κατοικίδια ζώα, η εξερεύνηση της ουσίας της ζωής με το ταίρι σας.

Θετικό δυναμικό: Η προσωπική σας γοητεία και η επιχείρησή σας, σας προσφέρουν μια μόνιμη αγάπη και χαρά.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος ξυπνά τις δημιουργικές φιλοδοξίες σας. Έχετε ασχοληθεί τόσο πολύ με την καθημερινότητα που δεν είχατε χρόνο να βγείτε και να παίξετε? Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη Πανσελήνου σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερο χώρο στη ζωή σας για απόλαυση και διασκέδαση. Βρείτε διέξοδο διασκεδάζοντας στην κρεβατοκάμαρα, μέσα από δημιουργικές αναζητήσεις ή όπως χαιρόσασταν τη ζωή παλαιότερα. Τι είναι αυτό που λαχταράει η καρδιά σας? Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε σοβαρή ερωτική σχέση, να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, να αποκτήσετε ένα δημιουργικό έργο ή να αποκτήσετε ένα μωρό, ήρθε η ώρα να τα θέσετε σαν προτεραιότητα!

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Δημιουργική διέξοδος, χόμπι, σεξ, αγάπη και ρομαντισμός, ρίσκα, κερδοσκοπία, διασκέδαση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιδιά, επιχειρηματικές επιχειρήσεις.

Θετικό δυναμικό: Το να βγείτε από το ραντάρ, σας φέρνει εσωτερική ειρήνη και προστασία για το σπίτι και την οικογένειά σας. Ανατρέξτε στο παρελθόν!

Ζυγός

«Το σπίτι σου είναι το κάστρο σου»! ή έτσι λένε. Και ήρθε η ώρα να ανακατασκευάσετε το δικό σας: επισκευάστε τη στέγη, κάντε αυτήν την επέκταση που επιθυμούσατε καιρό και ό, τι άλλο έχει ανάγκη το σπίτι ή η ψυχή σας, για να νιώσετε σαν βασιλιάς ή βασίλισσα στο σπιτικό σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε το περιβάλλον σας πιο αποτελεσματικό. Διασκεδάστε, κάνοντας τα πάντα πιο λειτουργικά! Μπορεί να αποφασίσετε να διευθύνετε μια επιχείρηση από το σπίτι. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί επίσης να απαιτήσουν την προσοχή σας ή ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα όριά σας, με έναν γονέα. Οι άλλοι γύρω σας εξακολουθούν να είναι γεμάτοι εκπλήξεις. Στραφείτε στους γονείς, την καριέρα σας και τις ευθύνες απέναντι στους άλλους για λύσεις. Μια οδυνηρή κατάσταση…. τελειώνει οριστικά.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Σπίτι και οικογένεια, ακίνητη περιουσία, γονείς, πατρίδα, μοναξιά, ενδοσκόπηση, παρελθόν, οι ρίζες σας, τελειώματα.

Θετικό δυναμικό: Οι συζητήσεις με φίλους και συμμάχους, σας βοηθούν να συνδεθείτε και να εδραιώσετε την επιρροή σας.

Σκορπιός

Μόλις περάσατε κάποιες σημαντικές εξετάσεις? Ή μήπως σας εξέπληξε κάποια είδηση? Μια σύμβαση ή μια σημαντική επικοινωνία έρχεται με τέτοιο τρόπο, που αλλάζει τον τρόπο σκέψης και αλληλεπίδρασής σας, με τους άλλους. Η αλήθεια ξυπνά δυνατά συναισθήματα… και τα λόγια σας χτυπούν ένα ευαίσθητο νεύρο! Όλη η φορτισμένη ενέργεια, ο θυμός και η ταλαιπωρία σας, που δεν είχαν πουθενά διέξοδο τους τελευταίους μήνες… μπορούν πλέον να εκφραστούν. Οι συναντήσεις και τα σύντομα ταξίδια σας βοηθούν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά, να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και να εδραιώσετε την παρουσία σας. Υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας? Ένα σύντομο σεμινάριο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά διδακτικό, δείχνοντάς σας πώς να απλοποιήσετε τις κινήσεις και τον τρόπο επικοινωνίας σας. Ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να κάνει το ίδιο για την προσωπική σας ζωή, παρουσιάζοντάς σας, ενδιαφέροντες ανθρώπους και ιδέες. Ώρα να αξιοποιήσετε το διαδικτυακό σας ιστότοπο.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Μικρά ταξίδια, αδέλφια, συναντήσεις, επικοινωνίες και μεταφορές, δικτύωση και ιδέες, πώληση, συγγραφή και ομιλία, το άμεσο περιβάλλον σας.

Θετικό δυναμικό: Τα επιτεύγματα και η φήμη σας, ενισχύουν την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Τα χρήματα είναι μεγάλη υπόθεση αυτή τη στιγμή… Είναι θέμα ζωής και θανάτου.. άσπρο ή μαύρο, όλα ή τίποτα! Αντιμετωπίζετε κρίση στο βιοποριστικό σας? Τα οικονομικά είναι πενιχρά….και κάτι πρέπει να αλλάξει? Μήπως βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης οικονομικής συμφωνίας? Αν έχετε μια ιδέα για να βγάλετε χρήματα ή θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή δομή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε ένα επιχειρηματικό πλάνο και να το παρουσιάσετε σε πιθανούς επενδυτές. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, Το ίδιο ισχύει και αν είστε ιδιοκτήτης της προσωπικής σας επιχείρησης ή ακολουθείτε ένα δημιουργικό έργο. Οπότε…ας είστε σε εγρήγορση!

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Ιδιοκτησία, τα οικονομικά σας, έσοδα – έξοδα, οι πόροι και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Οι προσωπικές σας αξίες, η αίσθηση του εαυτού σας, τα υπάρχοντα και το φυσικό σας σώμα.

Θετικό δυναμικό: Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σας για να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας, δέχονται εύνοια από τους VIP.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε στο προσκήνιο! Νικητές, μεταμορφωμένοι κι επιζώντες! Και, αν τυχαίνει να έχετε χάσει την εκτίμηση των γύρω σας, όλα τα μάτια είναι πάνω σας ούτως ή άλλως – αυτή τη φορά όμως, για λιγότερο ευχάριστους λόγους…

Έχετε συνδεθεί με τη σκοτεινή σας πλευρά? Έρχονται στο φως όλα τα μυστικά σας? Πλησιάζει η ώρα για να πάρετε αποφάσεις. Αυτή είναι η στιγμή, μιας τεράστιας προσωπικής ενδυνάμωσης, αναγέννησης και μεταμόρφωσης!

Η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τον τρόπο που δείχνετε… και να φαίνεστε όπως θέλετε να σας βλέπουν άλλοι.

Μια σωματική, συναισθηματική και διανοητική αλλαγή θα λειτουργούσε υπέρ σας. Αυτή είναι η στιγμή για να αποτιμήσετε όλα όσα κάνετε με τη ζωή σας. Αυτό είναι που πραγματικά θέλετε? Πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικά? Αποφασίστε να κάνετε μικρά βήματα κάθε μέρα προς τους μεγαλύτερους στόχους σας, ώστε να ελέγχετε την πρόοδο που σημειώνετε. Τα θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι ασταθή, αλλά οι άλλοι γύρω σας, σας βοηθούν να διευκρινίσετε τι θέλετε.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Η εμφάνισή σας, το σώμα σας, η εικόνα και η ταυτότητά σας. Οι επιθυμίες σας, στόχοι και προοπτικές για τη ζωή. Η ικανότητά σας να καθοδηγείτε και να ξεκινάτε πράγματα.

Θετικό δυναμικό: Τα έργα μεγάλης κλίμακας και οι κρυφές ατζέντες, έχουν πλέον μια οικονομική ώθηση.

Υδροχόος

Το σύμπαν είναι πιο απλό από ό, τι φαντάζεστε! Αυτή η σεληνιακή έκλειψη, σάς τονίζει ιδιαίτερα αυτό το γεγονός, σαν να βρισκόσασταν σε μεγάλες και απρόσβλητες δομές, καθοδηγούμενες από αόρατες δυνάμεις. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Κάτι πεθαίνει οριστικά και αμετάκλητα σε κοινή θέα….αλλά και κάτι άλλο βαθιά μέσα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για απομόνωση και επαναφόρτιση των μπαταριών σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη γιόγκα ή απλά να ονειροπολείτε στη γαλήνη της μοναξιάς σας. Οι συζητήσεις, τα ταξίδια και οι συναντήσεις μπορεί να επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, στην καθημερινότητά σας και σε πράγματα που μπορείτε να κάνετε, για να βοηθήσετε πρακτικά τον εαυτό σας, για απαντήσεις.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου: Μεγάλα θεσμικά όργανα, πολιτική, δραστηριότητες πίσω από τα παρασκήνια, κρυφοί εχθροί, φιλανθρωπία, απομόνωση, φήμη.

Θετικό δυναμικό: Μια συνεργασία, σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στην κοινότητα.

 Ιχθύες

Μια σημαντική φιλοδοξία θα κορυφωθεί αυτή την περίοδο και θα αλλάξει τη ζωή σας! Και αν το όνειρο έχει πεθάνει…μήπως είναι καιρός να εξετάσετε τις ιδεολογίες σας? Το σύμπαν σας έχει βάλει σε ιδανική θέση για να λάβετε τις γενναιόδωρες απολαβές, των προηγούμενων προσπαθειών σας και να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στα υψηλότερα ιδανικά και στις φιλοδοξίες σας! Έχετε φίλους σε υψηλά πόστα? Τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τους συμμάχους και τις ομαδικές σας συνεργασίες, για να πετύχετε το καλύτερο που σας προσφέρει η ζωή. Μπορεί να είναι η στιγμή για αλλαγή τακτικής στις φιλίες και στη θέση σας στην κοινότητα. Μπορεί επίσης να σας προσφέρει ανταμοιβές, μια αίσθηση ολοκλήρωσης και μια πολύ απαραίτητη αλληλεγγύη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας. Στραφείτε στην καρδιά σας, τα παιδιά σας, τον εραστή σας και τη δημιουργικότητά σας, για απαντήσεις.

Η εστίασή σας κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης πανσελήνου στον Αιγόκερω: Φίλοι, σύμμαχοι, κοινωνικός κύκλος, λέσχες, ομάδες, κοσμικές φιλοδοξίες, όνειρα, αποδοχή, ανταμοιβές, κέρδη, η κοινότητά σας, ομαδική εργασία.

Θετικό δυναμικό: Η σταδιοδρομία ή η κοινωνική σας θέση έχουν ηρεμήσει και η σκληρή δουλειά σας, αποδίδει.