Σελήνη στους Ιχθύες: Τερματισμοί και λύσεις για συναισθηματική αναγέννηση

Σελήνη στους Ιχθύες: Τερματισμοί και λύσεις για συναισθηματική αναγέννηση

Ο φλογερός Ήλιος στον Τοξότη τετραγωνίζει το ονειρικό φεγγάρι στους Ιχθύες. Η σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και μετά θα προχωρήσει στον Κριό για τον επόμενο κύκλο της. Αυτή η μετάβαση είναι πολύ αναζωογονητική. Μοιάζει σαν να μεταφερόμαστε από τη σκιά του ύπνου.. στο φως της αυγής. Το φεγγάρι αυξάνεται σταδιακά για τη γέμιση.

Στις 16 Δεκεμβρίου μπαίνει στους Διδύμους, σηματοδοτώντας την έναρξη της πανσελήνου. Τα φεγγάρια του πρώτου τέταρτου προσφέρουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την πανσέληνο.

Αυτό το τέταρτο Σελήνης ακολουθεί την Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Τοξότη. Συνήθως τα τέταρτα φεγγάρια προμηνύουν συναισθηματικές αναταραχές. Αυτή η περίπτωση όμως… είναι διαφορετική. Όταν ο Τοξότης και οι Ιχθύες ενώνονται, τα πράγματα μοιάζουν βεβιασμένα ή ανεπίλυτα.

Το ζώδιο των ιχθύων είναι η βασίλισσα του ευσεβούς πόθου, ενώ το ζώδιο του Τοξότη, ο κυνηγός του σύμπαντος. Όταν αυτοί οι δύο παλεύουν στους ουρανούς, νιώθουμε αθεράπευτα ανήσυχοι. Οι Ιχθύες κολυμπούν σε ιλιγγιώδεις σπείρες ενώ ο Τοξότης φλέγεται στον χωροχρόνο, προς άγνωστο προορισμό. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Τοξότη, εξετάζουμε τα συστήματα των πεποιθήσεών μας και τα λαμπερά οράματα για το μέλλον μας.

Η φωτιά του Τοξότη απαιτεί να ανυπομονούμε γι’ αυτό και να σχεδιάζουμε τα πλάνα μας. Ποιες προσπάθειες είναι πιο συναρπαστικές…. και ποιες απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν; Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε την ασυμφωνία μεταξύ αυτού που ελπίζαμε πως θα είναι με αυτό που είναι πραγματικά….ή να ανακαλύψουμε πως μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο, απ’ αυτό που ελπίζαμε. Οι Ιχθύες έχουν να παίξουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτό.

Μπορούν ή να ανυψώσουν ολόκληρη τη διαδικασία φέρνοντας ένα υγιές επίπεδο συγχώρεσης στη σκηνή, ή να ταράξουν τα πράγματα με την ουρά τους και να μας βυθίσουν σε ένα θολό σύννεφο σύγχυσης και άρνησης. Η υψηλότερη έκφραση των Ιχθύων μοιάζει με ανάπαυση και περισυλλογή. Χωρίς ξεκούραση, ο Τοξότης παρασύρεται εύκολα από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.

Παραδόξως, οι Ιχθύες δεν φημίζονται για τον καλό ύπνο το βράδυ, οπότε να περιμένετε κάποιες αλλαγές εκεί. Αν είναι δυνατόν, βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Η καλλιτεχνική έκφραση συνιστάται ανεπιφύλακτα, όπως πάντα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια σας.

Οι στάσεις της γιόγκα με τα πόδια σε μια καρέκλα ή στον τοίχο θα είναι πολύ καταπραϋντικές αυτή τη στιγμή, όπως και οι ασκήσεις για την αποστράγγιση του λεμφικού συστήματος. Καθώς οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, φέρνει τερματισμούς και λύσεις.

Οι φάσεις της Σελήνης στους Ιχθύες καθιστούν έναν υγιή θάνατο… αυτού που πρέπει να πεθάνει. Να έχετε αρκετή δύναμη για να στοχεύστε με το τόξο του τοξότη στο μέλλον… και αρκετή ευαισθησία για να φροντίσετε τα ψάρια μέσα σας, καθώς θρηνούν γι’ αυτό που πέρασε!

Καλά νέα: αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στο σπίτι του, τους Ιχθύες. Αυτό φέρνει ακόμη περισσότερη συγχώρεση και ευγένεια. Μεγάλη επιρροή στη μουσική, τον χορό, την τέχνη και την πνευματικότητα.