Σελήνη στον Τοξότη: Αυτά τα 3 ζώδια θα «αγγίξουν» τον χωρισμό

3 Ζώδια που θα αγγίξουν τον χωρισμό κατά τη διάρκεια του Πρώτου Τέταρτου Σελήνης στον Τοξότη (13 Σεπτεμβρίου 2021)

Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Τέταρτου Σελήνης στον Τοξότη, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις, περιορισμούς και καθυστερήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις, από τη Δευτέρα.

Όταν η Αφροδίτη και ο Κρόνος κάνουν δύσκολες όψεις, δημιουργείται πολλή ανασφάλεια και μια γενική αίσθηση ανησυχίας για τις σχέσεις σας.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να σας ωθήσει να αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους, επειδή θα διαπιστώσετε, πως δεν σας αρέσει να νιώθετε ευάλωτοι.

Ο Κρόνος διδάσκει πειθαρχία και υπευθυνότητα.. κι όταν αυτά επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή, είναι με απλά λόγια.. μπελάς. Υπάρχει επίσης ένα τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με το πώς αισθάνεστε γενικότερα για τη σχέση σας. Θα διαπιστώσετε πως το όραμα που είχατε για το δεσμό σας, δεν είναι η ακριβής αναπαράσταση της πραγματικότητας, που ξεκινά από τη Δευτέρα.

Αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα δίλημμα, για το αν η πραγματικότητα της σχέσης σας είναι αυτή που θέλετε πραγματικά… ή όχι. Επειδή η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, αυτό σημαίνει ότι συνδέεται επίσης με τον Ν. Δεσμό, ο οποίος μπορεί επίσης να αναδείξει παλιές συνήθειες και ξεπερασμένα σχέδια που αφορούν τις σχέσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι η Σελήνη κάνει επίσης εξάγωνο με τον Ερμή, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ωραίο περιβάλλον για συναισθηματική επικοινωνία και δυνατότητα ανοίγματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της έντασης που δημιουργεί το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου.

Μια άλλη θετική όψη αυτή τη στιγμή, είναι το τρίγωνο μεταξύ Πλούτωνα και Άρη, που σας δίνει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα να συνεχίσετε να προχωράτε. Επομένως, η πιθανότητα διάλυσης είναι σίγουρα δυνατή αυτή τη στιγμή. Αλλά υπάρχει ακόμα καλή ενέργεια εδώ, που μπορεί να σας βοηθήσει…. αν αποφασίσετε να το αποφύγετε.

Τα ζώδια που θα θελήσουν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του πρώτου τέταρτου της Σελήνης στον Τοξότη, από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021:

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Αφροδίτη θα είναι στον έβδομο οίκο σας, αυτόν που αφορά τις σχέσεις σας και κανονικά θα ήταν καλός οιωνός για τις ρομαντικές σας σχέσεις. Αν και με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αυτό μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα μοναξιάς, αποσύνδεσης και αβεβαιότητας μέσα στις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος διδάσκει πειθαρχία και δημιουργεί τάξη και δομή σε ό, τι επηρεάζει. Κάτι ιδιαίτερα καλό για πολλά πράγματα στη ζωή . Αν και στα ερωτικά θέματα, χρειάζεται αυθορμητισμός και ενθουσιασμός για να διατηρηθούν τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Μ’ αυτή τη διέλευση της Σελήνης στον Τοξότη στις 13 Σεπτεμβρίου μπορεί να νιώσετε πως απλά αναβιώνετε κάποια συναισθήματα… κι αυτό θα σας δημιουργήσει περισσότερη ανία… από οτιδήποτε άλλο. Αυτή η όψη μπορεί επίσης να κάνει και τους δύο, να νιώσετε ανασφαλείς στη σχέση σας και να θελήσετε… ή να απομακρυνθείτε ή να το παίξετε άνετοι. Μπορεί να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και να μην θέλετε να μοιραστείτε ό, τι συμβαίνει μέσα σας, προτιμώντας τη μοναξιά σας.

Η επιθυμία να κάνετε ένα διάλειμμα, ή ακόμα και να χωρίσετε εντελώς, βρίσκεται προ των πυλών μ’ αυτήν την ενέργεια, ειδικά επειδή ο Ποσειδώνας κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη στη σεληνιακή φάση της Τετάρτης. Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή για να πάρετε τη σωστή απόφαση. Γι’ αυτό καλύτερα να περιμένετε να περάσει αυτή η ενέργεια… για να μην κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Κρόνος βρίσκεται στον έβδομο οίκο, των σχέσεων σας, όπου ήταν από τον Μάρτιο του 2020. Οπότε πιθανότατα έχετε ήδη βιώσει πολλά μαθήματα και αλλαγές στις σχέσεις σας τον τελευταίο χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της Σελήνης, ο Κρόνος θα τετραγωνίσει την Αφροδίτη, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις γύρω από αισθήματα ανασφάλειας. Γενικά δεν είναι αρκετά καλή όψη, για θέματα που αφορούν τον έρωτα και τον ρομαντισμό.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας με σκοπό να σας διδάξει τη δομή και την τάξη, γύρω από την οικοδόμηση, τη διατήρηση και τη δέσμευση των συνεργασιών σας.

Αυτά τα μαθήματα θα είναι ωφέλιμα μακροπρόθεσμα, αν και ενώ τα περνάτε φαίνονται σκληρά και ασυγχώρητα. Η πρόκληση με την αστρολογική διέλευση αυτής της φάσης της Σελήνης, είναι να παραμείνετε στην πορεία και να μην εγκαταλείψετε τις συνεργασίες σας. Ακόμη και αν βγουν στη επιφάνεια οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σας δείξει πως όλες οι σχέσεις περνούν από αγώνες. Αλλά για να επιβιώσουν πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα και να προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Αυτό θα επιτρέψει στους δεσμούς σας να γίνουν ισχυρότεροι και οι σχέσεις σας πιο αξιόπιστες και σταθερές.

Αυτό το τετράγωνο με την Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να θέλετε να αποστασιοποιηθείτε, να φύγετε ή να σταματήσετε εντελώς μια σχέση.

Ο Κρόνος όμως σας καλεί να ξεπεράσετε την αβεβαιότητα και να νιώσετε βαθιά τα συναισθήματά σας, χωρίς να λάβετε βάσει αυτών, την οποιαδήποτε παρορμητική απόφαση. Η επιλογή είναι δική σας! Αν όμως θέλετε να διατηρήσετε αυτές τις σχέσεις στη ζωή σας, τότε θα χρειαστεί να είστε πρόθυμοι να επιμείνετε σ’ αυτές και να δείτε πώς θα είναι τα πράγματα… όταν περάσει αυτή η διέλευση της Σελήνης.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο σας οίκο – της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας – φέρνοντας μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη ενέργεια στη ζωή σας. Αν και λόγω του ότι η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Κρόνο, αυτό θα περιορίσει κάπως τη διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Ο Κρόνος μπορεί να φέρει μια καταπιεστική ενέργεια στη σκηνή . Γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την ικανοποίηση στον έρωτα, ή στα πράγματα που σας φέρνουν ευτυχία στη ζωή.

Αυτή η όψη μπορεί να αναδείξει ανασφάλειες και φόβους σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας. Με αποτέλεσμα να θελήσετε κάποια απόσταση από το σύντροφό σας ή με την οποιαδήποτε γνωριμία σας.

Δεδομένου ότι η Σελήνη στον Τοξότη τετραγωνίζει επίσης τον Ποσειδώνα, αυτό μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε την τρέχουσα σχέση σας . Τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας… ή για το ρομαντισμό στο σύνολό του.

Ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις γύρω από το πώς αισθάνεστε….. κι αυτό ίσως φυτέψει μέσα σας τον σπόρο της αμφιβολίας . Κάνοντάς σας να απομακρύνετε ή ακόμη και να σαμποτάρετε κάποιες καταστάσεις.

Επειδή αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι αρκετά απατηλή… καλύτερα να περιμένετε πριν πάρετε οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις, ώστε τα πράγματα να γίνουν πιο ξεκάθαρα για εσάς.