“Σας παρακαλώ μη με πυροβολήσετε..”- Η συγκλονιστική ιστορία του γιατρού -ομήρου στον Βελβεντό

Συγκλονίζουν οι στιγμές ομηρίας που πέρασε ο  27χρονος οδοντογιατρός το πρωί της περασμένης Παρασκευής, λίγο μετά την διπλή ένοπλη ληστεία από συνολικά οκτώ κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, μάρτυρας της συγκλονιστικής απαγωγής του 27χρονου οδοντογιατρού έγινε η συνομιλήτριά του, που έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του ακουστικού του τηλεφώνου.

“Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε”, άκουσε τον οδοντογιατρό να φωνάζει με τρεμάμενη φωνή και αμέσως έκλεισε η συνομιλία, καθώς του έπεσε το hands free του κινητού του τηλεφώνου από τα χέρια.

Ο 27χρονος οδοντογιατρός ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής από την Κοζάνη για τη Θεσσαλονίκη, όπου διδάσκει ως λέκτορας στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Πάντα επιλέγει τη διαδρομή μέσω της Καστανιάς, επειδή του αρέσει η θέα. Στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής έκανε μια στάση για να απολαύσει το τοπίο και να καπνίσει ένα τσιγάρο. Τότε ήταν που εμφανίστηκαν μπροστά του οπλισμένοι σαν…  μια ομάδα νεαρών που έβγαιναν από το βαν και φαινόταν να μην τελειώνουν…