Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας από το βήμα του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί στον τόπο, ο κ. Τσίπρας ζει σε έναν φανταστικό τόπο».

«Η κυβερνητική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ εξανέμισε τα οφέλη που είχαν αποκομίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός ενώ αναφερόμενος στην περίοδο της πρωθυπουργίας του μίλησε για το «πραγματικό πλεόνασμα» που πέτυχε η κυβέρνησή του, «χωρίς να κλείσουν οι τράπεζες».

«Η αριστερά του κ. Τσίπρα μετέτρεψε την αριστεία σε στίγμα, ο βασιλιάς της αριστεράς είναι γυμνός», σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

«Η ΝΔ προσφέρει πραγματική ελπίδα στην ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Εμείς υπηρετούμε το αύριο, αυτούς τους δημιουργικούς πολίτες και κυρίως τους νέους που θέλουν να προκόψουν στον τόπο τους είχα στην σκέψη μου και στην καρδιά μου, γι αυτούς βρέθηκα στην πρώτη γραμμή».

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε επίσης πως πρέπει να απομακρυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το γρηγορότερο από την εξουσία και διαβεβαίωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ηγηθεί της μεταρρυθμιστικής πορείας της χώρας.

«Χαιρετίζω το 10 συνέδριο, συνέδριο οριστικής νίκης κατά του λαϊκισμού, συνέδριο ενότητας πέρα από τα κομματικά μας σύνορα, συνέδριο ελπίδας για όλους. Καλή ανάσταση», κατέληξε.