Σίσσυ Χρηστίδου: «Το σώμα μου δεν έχει επανέλθει μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στον «ΕΓΩ!Weekly» μίλησε για τη σχέση που έχει με τη ζυγαριά, αλλά και τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης που ακόμα δεν έχει χάσει.

Για τα περιττά κιλά και τη σχέση της με τη ζυγαριά, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δήλωσε «Από μακριά και αγαπημένες… Προσπαθώ να τρώω σωστά. Όμως η αλήθεια είναι ότι τώρα είμαι πιο χαλαρή από ό,τι την εποχή που έβγαινα στην τηλεόραση. Εκεί υπήρχε πολλή πίεση. Τώρα δεν αγχώνομαι, έχω ακόμη 6-7 κιλά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά προσπαθώ να τρέφομαι σωστά. Όμως δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω εξαντλητικές δίαιτες, τρώω ό,τι τρώμε στο σπίτι».

Σχετικά με τα κιλά που πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε «Πήρα πιο λίγα από την πρώτη, αλλά και πάλι το σώμα δεν έχει επανέλθει».

Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι κάτι που δεν την ενοχλεί καθόλου. «Δεν με νοιάζει. Και τι έγινε δηλαδή; Είναι τόσο πολύτιμο όλο αυτό που συμβαίνει σε μια γυναίκα με την εγκυμοσύνη που μόνο ευχαριστώ μπορεί να πει. Γενικά όμως, πάντα ήμουν χαλαρή με το θέμα των κιλών. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχω, αλλά δεν φτάνω και σε υστερίες. Ποτέ δεν ήμουν υπερβολικά αδύνατη άλλωστε», επεσήμανε η ίδια.