Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω καταλάβει ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν με πολυσυμπαθεί

Η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το μπλοκ που έχει δεχτεί στο Instagram από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αφορμή για την αναφορά της παρουσιάστριας στο συγκεμριμένο θέμα ήταν τα σχόλια για τα unfollow που πρόδωσαν τον χωρισμό γνωστού ζευγαριού. Η παρουσιάστρια σχολίασε μέσα από την εκπομπή της.

«Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;

Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του «Έλα χαμογέλα» και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε», είπε η Χρηστίδου.