Σήμερα το 17ο Παγκύπριο Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού

Το 17ο Παγκύπριο Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, διενεργείται σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, με τις εργασίες του να ξεκινούν από τις 09:00 πμ με την εγγραφή των Συνέδρων.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα για να απευθυνθούν στο Συνέδριο έχουν όλες και όλοι οι Σύνεδροι-Μέλη του Παγκυπρίου Συνεδρίου.

Κατά το πρώτο μέρος του Συνεδρίου, το οποίο θα είναι ανοικτό προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και θα προβάλλεται και ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, θα λάβει χώρα η κήρυξη της έναρξης εργασιών από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος θα προβεί και σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος των πρόσφατων Προεδρικών εκλογών.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον τέως Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, τον επίτιμο Πρόεδρο της παράταξης και τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου.

Οι εργασίες του 17ου Παγκύπριου Συνεδρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν με το πέρας των τοποθετήσεων του συνόλου των Συνέδρων που θα έχουν εγγραφεί ως ομιλητές ως τις 10:00 πμ.