Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μικρή Χριστίνα – Τα δύο πιθανά σενάρια που εξετάζονται για τον πνιγμό της

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 3,5 ετών Χριστίνα Πρωτοπαπά έχασε τη ζωή της καθώς πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένεια της.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου κοριτσιού από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος της επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος και δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Μάλιστα, το πόρισμα των ιατροδικαστών θα συμπεριληφθεί στο φάκελο της Αστυνομίας μαζί με τις καταθέσεις που λήφθηκαν ήδη τόσο από τους γονείς και το περιβάλλον της μικρής Χριστίνας, όσο και από τους δυο νεαρούς ναυαγοσώστες που είχαν την ευθύνη επίβλεψης της πισίνας.

Τα δύο πιθανά σενάρια

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχοντας στην κατοχή τους μαρτυρίες από όλους όσοι βρίσκονταν στο χώρο της πισίνας την ώρα του τραγικού συμβάντος, εξετάζουν δυο σενάρια. Το ένα σενάριο που εξετάζεται είναι το παιδί καθώς πήγαινε προς τη μικρή πισίνα να γλίστρησε και να έπεσε στη μεγάλη χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανένα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο το μικρό κοριτσάκι να μπήκε στη μεγάλη πισίνα ενδεχομένως από περιέργεια και να πνίγηκε.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, πως κανείς δεν αντιλήφθηκε το κοριτσάκι να παλεύει μέσα στο νερό.

Ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στη νομική υπηρεσία η οποία θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα θα αποχαιρετίσουν τη μικρή Χριστίνα, γνωστοί, φίλοι και συγγενείς. Η κηδεία της Χριστίνας, θα τελεστεί στις 5.30 μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά. με την οικογένεια της μικρούλας, να καλεί όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.