Σήμερα θα επιδιώξει την ανατροπή..

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:05, ΑΝΤ1), ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη Λεβάντε και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ισπανική ομάδα που θα τους δώσει το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa League.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει η αισιοδοξία ότι με τη δύναμη της έδρας και του κόσμου είναι εφικτή η ανατροπή. Ο Μίτσελ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τα πλάνα του και φέρεται αποφασισμένος να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του σε μια ιστορική πρόκριση.

Ο Ισπανός προπονητής θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μέγερι με τους Κοντρέρας, Σιόβα, Μανιάτη (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) να είναι οι επικρατέστεροι για την άμυνα. Την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο και λίγο πιο μπροστά οι Βλαχοδήμος (δεξιά) και Τζιμπούρ (αριστερά) θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Πίνο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μοντεστό, ο τιμωρημένος Αμπντούν και ο τραυματίας Φουστέρ.

gazzeta.gr