Σήμερα η εκλογή Προέδρου στο ΔΗΚΟ

Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία για εκλογή προέδρου στο ΔΗΚΟ.

Υποψήφιοι για τη θέση είναι ο νυν Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν και ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Η ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, άρχισε  στις 9 το πρωί στα εκλογικά κέντρα, τα οποία θα κλείσουν στις 18.00. Θα λειτουργήσουν πέντε εκλογικά κέντρα, ένα σε κάθε πόλη. Στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, στην αίθουσα Millennium στη Λεμεσό, στην αίθουσα «Αστέρια» στην Αραδίππου για την Λάρνακα, στην αίθουσα «ΜΟΝΤΕ ΛΙΖΑ» στην Πάφο και στο Ξενοδοχείο «Αινείας» στην Αγία Νάπα για την Αγία Νάπα και την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:00 το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Hilton Park. Με την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο στην Πάφο (αίθουσα δεξιώσεων Μόντε Λίζα), όπου θα προβεί σε σύντομη δήλωση. Στις 10:30π.μ. ο κ. Καρογιάν θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο στη Λεμεσό (αίθουσα δεξιώσεων Millennium). Ακολούθως, θα κατευθυνθεί στο εκλογικό κέντρο Λευκωσίας (Ξενοδοχείο Hilton Park), όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09.30 στη Λευκωσία και στη συνέχεια θα προβεί σε δήλωση προς τα ΜΜΕ ενώ ακολούθως, θα περιοδεύσει στα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν 38.605 μέλη, εκ των οποίων 14.030 στη Λευκωσία, 9.702 στη Λεμεσό, 6.395 στην Πάφο, 4.746 στη Λάρνακα, 3.594 στην ελεύθερη Αμμόχωστο, και 139 στο εξωτερικό.